IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Криско заведе Цвети в Дубай

14 април 2022 11 00

Заедно ли са отново?

БГНЕС

БГНЕС

Сдобриха ли се Криско и половинката му Цвети? Това се питат фенове на певеца, след като двамата се отбелязаха от екзотична дестинация. Те явно са се събрали, за да отидат на почивка в Дубай.

„Време за мама и тати“, написа певецът и сподели една снимка в Instagram.

На кадъра Криско е в компанията на жената, родила му две деца, пиейки коктейли.

Междувременно Цветелина Петрова показа снимки от плажа и предизвика дискусия колко добре изглежда след раждането. Тя сподели две снимки с изрязани бански, с които демонстрира перфектните си извивки.

„Не мога да повярвам, че си родила две деца“, „Поздравления, перфектно поддържано тяло! Много красива и стилна!!!“, „Майка на две деца с такова тяло! Адмирации“, пишат нейни последователи.

В последно време половинката на изпълнителя тренира пилатес, на което се дължи стегнатото ѝ тяло.

Малко след появата на техния син, Криско и Цвети се разделиха. Двамата криеха дълго време, че живеят поотделно. По Нова година те обаче са изгладили някои противоречия и празнували заедно в Габрово. А ето, че днес се появяват заедно на някои събития и явно са си дали втори шанс.

Известната двойка все още не е показвала публично своя син. А кадри на неговата кака, която все пак сме виждали няколко пъти, също не се споделят.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари