IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Гери Халиуел е унизена от мъжа си Кристиан Хорнър – бракът им е под въпрос

1 март 2024 14 30

Бившата певица от Spice Girls не можела да спи и да яде от стрес

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Бракът на Гери Халиуел и Кристиан Хорнър е под въпрос, разкриват техни приятели. Вчера в интернет изтекоха унизителните есемеси, които шефът на F1 е изпращал на своя подчинена и които определено имат сексуален подтекст.

Това се случва точно ден след като Гери и Кристиан изпитаха облекчение, след като от Red Bull решиха да оневинят Хорнър от обвиненията в неправомерно и неподходящо поведение спрямо служителка. Австрийската компания за енергийни напитки, която притежава отбор от Формула 1, си проведе собствено разследване на случая.

Въпреки че уж всичко беше приключило с хепиенд, вчера поредица от есемеси и снимки от WhatsApp бяха разпространени до десетки журналисти и ключови фигури в спорта, връщайки скандала отново в общественото пространство и в светлината на прожекторите.

Приятели, близки до бившата певица от Spice Girls, която застана решително до съпруга си по време на скандала, сега казват, че Гери е претърпяла срив и е готова да сложи край на 9-годишния си брак.

Халиуел планираше да лети за Гран При, което се провежда в Бахрейн този уикенд, за да покаже публичната си подкрепа към Хорнър, но близки до бившата попзвезда казват, че сега е „много малко вероятно“ тя да се присъедини към него.

В момента майката на две деца се чувства унизена от десетките интимни съобщения, които Хорнър си е разменял със своята служителка.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Geri (@gerihalliwellhorner)

Двойката сключи брак през 2015-а и до неотдавна в семейството им цареше истинска идилия. Двамата дори споделиха щастлива поздравителна публикация към своите последователи в социалните медии за настъпването на новата 2024 година.

Един източник, близък до звездата, казва, че тя „не е била сигурна в какво да вярва“ по време на цялата сага, но била решена да се опита да запази брака си с Хорнър. „Гери не е глупава, покорна съпруга, но най-накрая намери мъжа, за когото мечтаеше, и няма да иска да го изпусне. Това може да се окаже голяма дилема за нея“, казва източникът.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by EVOKE (@evokedotie)

Колкото до въпросните есемеси, те бяха изпратени до президента на ФИА Мохамад Бен Сулайем и изпълнителния директор на Формула 1 Стефано Доменикали. Всички ръководители на отбора бяха копирани, заедно с Йос, бащата на звездния пилот Макс Верстапен.

По-рано този месец Халиуел за кратко престана да следва световния шампион Верстапен в Instagram, след като обвиненията срещу Хорнър излязоха наяве. Източници, близки до звездата, казаха че това е била „емоционална реакция“, която според нея е трябвало да остане незабелязана.

Действащият световен шампион Верстапен беше разпитан преди Гран При на Бахрейн вчера дали разследването на Ред Бул срещу Хорнър е повлияло или променило подготовката на отбора за сезона.

Холандецът е настоявал, че фокусът му не е променен. Според много хора, Хорнър е много важен за тима на Red Bull, иначе нямаше да е на тази позиция толкова дълго време.

Други източници казват: „Гери е съсипана. Не може да се храни, нито да спи. Семейството ѝ и колежките ѝ от Spice Girls се тревожат за нея.“

„Кристиан се опитва да ѝ повдигне духа, но тя не иска да говори с никого“, добавя източникът. Малко след изтичането на съобщенията вчера, Хорнър публикува изявление, което гласи: „Няма да коментирам анонимни спекулации, но да повторя, че винаги съм отричал обвиненията. Уважавах почтеността на независимото разследване и му съдействах напълно на всяка стъпка.“

Той добави:  „Това беше задълбочено и справедливо разследване, проведено от независим адвокат-специалист, и то завърши с отхвърляне на подадената жалба. Оставам напълно фокусиран върху началото на сезона.“

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари