IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мъжът на Гери Халиуел – Кристиан Хорнър, е обвинен в сексуален тормоз

23 февруари 2024 14 40

Той може да загуби работата си като шеф на отбора от Формула 1 на Red Bull

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Съпругът на попзвездата Гери Халиуел, Кристиан Хорнър, беше изправен пред обвинения в „контролиращо поведение със сексуален контекст“ от свой колега или колежка (идентичността на човека остава в тайна) и в момента не е ясно бъдещето му като шеф на отбора от Формула 1 Red Bull.

Обвиненията срещу Хорнър са свързани с твърдения за негови неправомерни действия, извършени спрямо негов служител. До няколко дни ще стане ясно дали Кристиан ще запази престижния си пост след проведено разследване. 

Засега съпругата му Гери – бивша певица от групата Spice Girls, подкрепя мъжа си, който пък категорично отрече обвиненията срещу себе си.

Източник от екипа на австрийската компания за енергийни напитки Red Bull, която притежава отбора от F1, каза пред вестник Daily Mail, че фирмата ще си направи свое вътрешно разследване относно твърденията срещу 50-годишния Хорнър. В официално изявление се казва: „След като научи за скорошните обвинения, компанията започна независимо разследване. Това разследване, което вече е в ход, се извършва от външен специализиран адвокат.“

Гери и

Гери и Кристиан с Дейвид Бекъм и Макс Верстапен; Снимка: Getty

От Red Bull казаха още: „Компанията приема тези въпроси изключително сериозно и разследването ще приключи възможно най-скоро. Не би било уместно да се правят допълнителни коментари в момента“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Geri (@gerihalliwellhorner)

Мъжът на червенокосата Гери заема поста на директор в отбора на Red Bull от 2005 г. Самият Кристиан нарече предполагаемите си нарушения. като „лудост“, заявявайки своята невинност.

Според лоялните на Хорнър хора, той е жертва на вътрешна битка за власт в самата компания и че негови противници имат за цел с тези клевети да го изложат и унищожат, изтръгвайки от него контрола върху отбора от F1, който в момента е доминираща сила в този спорт, благодарение на шампиона Макс Верстапен, който печели последните три световни титли.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Geri (@gerihalliwellhorner)

Неотдавна Хорнър беше награден с награда CBE за заслугите си към моторните спортове. С Халиуел са женени от 2015 г. и имат едно дете заедно – син Монтегю, който е на 7 години. Певицата има и 16-годишна дъщеря Блубел от сценариста Саша Джервази, докато Хорнър споделя 10-годишна дъщеря  Оливия с бившата си партньорка Бевърли Алън.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари