IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ева Мендес на 50 – ще я видим ли отново в Холивуд

6 март 2024 17 50

Актрисата е категорична, че не е напускала киното, въпреки липсата ѝ в него през последното десетилетие

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Ева Мендес официално навлезе в новото си десетилетие!

Актрисата отбеляза 50-ия си рожден ден във вторник, 5 март, и все още доказва, че може да се справя с множество задачи. Въпреки че не сме я виждали на екран от 10 години, Мендес се занимава с много други неща, включително подготвянето на първата ѝ детска книжка, безрезервната подкрепа към съпруга си Райън Гослинг, отглеждането на две дъщери и влизането в модния свят

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Mendes (@evamendes)

Мендес, която е майка на дъщерите Есмералда и Амада, наскоро обяви, че на 17 септември ще излезе книжката ѝ Desi, Mami & the Never-Endind Worries. Тя ще бъде достъпна както на английски, така и на испански, като в нея ще се помещават рисунки на Аби Брайънт. 

„Последният ми проект наистина е направен с любов. Да бъда майка на двете ми момичета ме вдъхнови да напиша първата си илюстрована книга“, написа актрисата в социалните мрежи, когато обяви и новото си начинание. Тя допълни, че историята ще разказва за герои, които се опитват да се справят със страшните мисли, които могат да вземат превес и да доминират в ума ни, особено вечер. 

В допълнение, Мендес стана съсобственик и посланик на марката Skura Style през 2022 година, а наскоро се появи и на дефилето на Dolce & Gabbana в Милано. Тя донесе със себе си малко блясък от Стария Холивуд, обличайки се в леопардово пухено палто от италианската марка, което комбинира с черен гащеризон, лачени ботуши, леопардова мини чанта Sicily и големи черни слънчеви очила

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Mendes (@evamendes)

Актрисата комбинира визията със сребърно-черни капковидни обеци и сребърно колие. Косата ѝ бе оформена наполовина вързана, наполовина пусната, а върху нея бе поставен черен воал, който стигаше до врата. 

„Първото дефиле на мами от 10 години. Да, не съм ходила на модно шоу, след като станах майка. Времето лети, когато се грижиш за децата си. Благодаря, че ме извадихте от къщата, Dolce & Gabbana“, написа Мендес в социалните мрежи. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Mendes (@evamendes)

Ева заяви потенциала си в Холивуд с филми като Training Day с Дензъл Уошингтън, 2 Fast 2 Furious с Пол Уокър, Hitch с Уил Смит, Ghost Rivers с Никълъс Кейдж и много други. Последната ѝ поява на екран беше през 2014 година в Lost River, където режисьор бе съпругът ѝ Райън Гослинг. 

Въпреки липсата ѝ от големия екран, Мендес е категорична, че се е пенсионирала. През октомври 2022 година тя заяви в Instagram, че никога не е напускала актьорската професия. „Просто исках да бъда у дома с децата си и за щастие други бизнес начинания ми позволиха да правя това по-лесно, отколкото Холивуд“, допълни тя. 

Ева Мендес изненада феновете си с редки семейни снимки

Райън Гослинг и Ева Мендес се насладиха на семейно тържество в Санта Барбара

Ева Мендес за съпруга си Райън Гослинг: Той е най-добрият актьор, с когото съм работила

Мендес допълва, че в същото време не е била доволна от „стереотипните роли, които ми се предлагаха по това време“. Описва последния си филм, Lost River, като мечтания проект, който трудно би победила с нещо друго. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Mendes (@evamendes)

Все пак Ева присъства в холивудския свят като постоянен привърженик на Райън Гослинг. В момента актьорът е номиниран за „Оскар“ за играта си като Кен в „Барби“. 

„Много се гордея с моя мъж. Толкова много критики получи за тази роля. Толкова много хора се опитаха да го засрамят за нея. Въпреки всичко и всички, той създаде напълно оригинален, забавен, сърцераздирателен и вече емблематичен герой, който го заведе на Оскарите. Не мога да опиша колко съм горда да бъда Барби на този Кен“, написа Мендес. 

Актьорите се запознават по време на снимките на The Place Beyond the Pines през 2012 година. Въпреки че предпочитат да пазят връзката си далеч от общественото внимание, Гослинг не забрави да спомене Ева по време на речта си, след като бе почетен с награда на филмовия фестивал в Санта Барбара. 

Говорейки за кариерата си, той каза „Най-важното е, че успях да срещна момичето на мечтите ми, Ева Мендес и да имам две мечтани деца... Преди мечтаех да правя филми, а сега филмите превърнаха живота ми в мечта“

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари