IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Звезден дебют: Нур Алфала за първи път показа сина си от Ал Пачино

6 март 2024 17 40

Тя разкри и че е имала животозастрашаващо усложнение по време на бременността си

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Нур Алфала разкри, че ѝ е била поставена животозастрашаваща диагноза, докато е била бременна със сина си от Ал Пачино. Красивата брюнетка сподели в новия брой на Vogue Arabia, че малко преди да роди Роман през юни 2023 г., е била диагностицирана със синдром HELLP, който причинява повишени чернодробни ензими, понякога водещи до гърчове.

„Когато поглеждам назад към това сега, ми се иска да можех да се насладя повече на бременността си“, споделя Нур в интервюто за изданието, публикувано в понеделник.

30-годишната Нур, която е с кувейтски корени, си припомня още, че са ѝ вливали магнезий непрекъснато и че не е можела да остава сама с новороденото в случай, че получи припадък. Въпреки тези тревоги, тя твърди, че съвместното родителство с 83-годишния Пачино е „по-велико, отколкото изобщо е можела да си представи“.

„Роман беше най-великият дар от Бог, хиляди пъти по-добър от това, което някога съм предполагала, че ще бъде. Всеки ден, когато го гледам, просто знам, че съм толкова благословена“, казва още Алфала, като позира и за няколко снимки с бебето си.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Noor (@nooralfallah)

Нур казва още пред списанието: „Да стана майка – честно казано – е по-велико, отколкото някога бих могла да си представя“.

Говорителят на актьора от „Кръстникът“ потвърди през май 2023 г., че той очаква бебе от приятелката си – повече от година след като двойката обяви романса си публично.

Сайтът Page Six потвърди по-рано, че Пачино и Алфала са държали връзката си в тайна в продължение на месеци и са започнали да излизат по време на пандемията от COVID-19.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue Arabia (@voguearabia)

Двамата все още са заедно, въпреки че филмовата продуцентка и холивудският ветеран се обърнаха към съда, за да решат попечителството над сина им – като и двамата получиха съвместно законно попечителство през октомври 2023 г.

Алфала получи основно физическо попечителство над Роман, а звездата от „Белязаният“ беше осъден да плаща повече от 30 хиляди долара на месец издръжка на детето.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Noor (@nooralfallah)

След съдебното решение продуцентката и Пачино продължиха да поддържат връзката си и редовно са засичани от папараците на вечери в различни ресторанти в Бевърли Хилс, Калифорния.

Ал Пачино също така споделя 34-годишна дъщеря Джули с бившата си приятелка Ян Тарант и 23-годишните близнаци Антон и Оливия с бившата си половинка  – актрисата Бевърли Д’Анджело. Той никога не се е женил.

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари