IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Отново заедно – Ал Пачино и Нур Алфала засечени на среща

26 февруари 2024 08 40

Те вече имат споразумение за попечителството на детето им

Снимка: БГНЕС

Ал Пачино и Нур Алфалла изглежда са подобрили отношенията си – те бяха забелязани заедно на среща, след като уредиха проблемите с попечителството над общия си син.

Двойката беше забелязана да се наслаждава на вечеря в ресторант E. Baldi в Бевърли Хилс в петък вечер. Вътрешни хора видяха Алфала да се качва на шофьорската седалка, а Пачино на пасажерската седалка след обяд.

Актьорът и бившата му любима се сдобиха със син Роман през юни 2023 г. Скоро след това обаче се разделиха и дълго време решаваха как да разпределят родителските си задължения.

През октомври 2023 г. журналистите на Page Six получиха съдебни документи, които съдържаха информация за графика на посещенията на детето и издръжката му. И така, Ал Пачино и Нур Алфала са юридически равни настойници на момчето, но всъщност той ще живее с майка си.

Също така, според споразумението, актьорът ще плати 110 хиляди долара предварително, а след това ще трябва да плаща по 30 хиляди долара месечно.

Звездата от „Кръстникът“ също така ще трябва да внася 15 000 долара годишно в образователен фонд. Благодарение на това Алфала ще получи финансова помощ, а актьорът ще има право да вижда сина си.

Пачино и Алфала бяха засечени за първи път заедно през април 2022 г. Стана ясно, че са се запознали по време на пандемията от COVID-19. Според източник, близък до актьора, се говори, че Алфала си падала по много богати и възрастни мъже. Сред известните личности, с които се е срещала, били Мик Джагър и Никълъс Бергрюен.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари