IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Подарък за 8 март – Гал Гадот роди четвъртото си дете

7 март 2024 14 40

Актрисата успя да запази бременността си в пълна тайна

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Гал Гадот си направи най-хубавия подарък за предстоящия 8 март – четвърто бебе!

38-годишната звезда сподели в социалните мрежи, че е родила за четвърти път от съпруга си Жарон Варсано. Гадот публикува снимка от болницата, на която държи новороденото близо до тялото си. Тя отдели малко време, за да разкаже малко повече за раждането и бременността, както и да сподели името на детето. От описанието под снимката става ясно, че бебето отново е момиче.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gal Gadot (@gal_gadot)

„Мое прекрасно момиче, добре дошло. Тази бременност не беше лесна, но ние успяхме. Ти донесе толкова много светлина в нашите животи, заслужавайки напълно името си, Ори, което означава „моя светлина“ на иврит. Нашите сърца са пълни с благодарност. Добре дошла в женската къща... татко също е готин“, написа Гадот под снимката. 

През януари 2022 година актрисата говори пред списание InStyle, където сподели колко обича раждането и би го правила веднъж седмично, ако може

„Обичам да раждам. Бих го правила всяка седмица, ако можех. Това е магическо изживяване. И винаги ми слагат упойка, ако трябва да бъда честна, така че не ме боли. Просто моментът, в който усещаш, че създаваш нещо, е невероятен“, казва Гадот. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gal Gadot (@gal_gadot)

Въпреки че обича раждането, Гадот признава, че бременностите са доста трудни за нея. Споделя, че изпитва сериозни мигрени и гадения сутрин, както и че има чувството, че се намира извън тялото си. 

Гал е майка на още три дъщери – 12-годишната Алма, 6-годишната Мая и 2-годишната Даниела – които споделя с Варсано. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gal Gadot (@gal_gadot)

Макар да е доста активна в социалните мрежи, актрисата все така пази личното пространство на дъщерите си и рядко говори за тях. Казва, че това е единственото нещо от живота ѝ, което се опитва да опази колкото се може по-лично. „Искам да бъдат наивни, защитени и в безопасност. Споделям много със света – смятам, че ако преминавам през преживявания, от които хората могат да се научат, това е чудесно. Но що се отнася до семейството ми, аз съм потайна“, категорична е Гадот. 

Жената чудо: Петте тайни на Гал Гадот за красива кожа

Гал Гадот за новия си филм: Разказваме история, която светът трябва да чуе

Гал Гадот роди третото си момиченце

По време на интервюто си с InStyle тя допълва, че най-смелото нещо, което някога е правила, е да снима филм по време на бременност или малко след раждането. 

„Когато си на снимачната площадка, си като хвърчило. Можеш да летиш толкова високо и да се опиташ да хванеш небето. След това се прибираш вкъщи, превключваш и си майка. Не става въпрос за мен, а по-скоро за това, че трябва да изкъпя Мая, да нахраня Алма и да сложа Даниела да спи. Това е супергеройското, което правя – да жонглирам между семейния и професионалния живот“, допълва звездата. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gal Gadot (@gal_gadot)

И докато преди Гадот обявяваше предварително, че семейството ѝ ще се увеличи, сега тя успя да запази бременността си в тайна. Актрисата не споделя какво точно е било трудно по време на последните девет месеца, но се радваме, че всичко вече е наред и Ори е част от семейството на Жената чудо. 

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари