IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кевин Бейкън и Кира Седжуик се шегуват, че започват да си приличат 

8 март 2024 10 40

Двамата пуснаха трогателно видео по потници

Снимка: БГНЕС

Кевин Бейкън и Кира Седжуик са заедно от 1988 г. и започват да се шегуват, че са започнали да си приличат.

Дългогодишната двойка се присъедини към популярна тенденция в TikTok, като синхронизираха устните си с песен за това, че са „близнаци“.

Облечени в характерната за Бейкън униформа Footloose – бял потник и светлосини джинси, двамата споделиха своето отношение към известна тенденция в TikTok, като танцуваха на песента Made for Me на Муни Лонг в еднакви тоалети.

„Двойник“ – синхронизира с устни 65-годишният Бейкън, докато видеото започваше и той вървеше по коридора в къщата им. 

„Къде си бил?“,  след това 58-годишната Седжуик запя, като се появи следваща във видеото, облечена в същия тоалет – който прилягаше само малко по-свободно на дребната ѝ фигура.

След това двамата се редуваха и с текстовете, пеейки: „Никой не ме познава така, както ти“.

Клипът завърши със завещание, което е вярно за 35-годишния им брак. „Никой няма да ме обича“, изпя Бейкън, когато се появи отново, преди съпругата му да го закрие, като изпя: „Съвсем като теб“.

„Казват, че след като сте били известно време заедно, започвате да си приличате. Аз не го виждам... #MadeForMe“, написаха двамата под общия пост. Феновете бяха във възторг от публикацията им, а един от последователите написа в коментар: „Вие сте най-добрите! Внасяте радост в дните ми.“

Друг написа: „Вие сте най-сладките.“

Споделянето на съдържанието на сладката двойка е нещо силно за актьорите. Миналата седмица Бейкън публикува също толкова очарователен видеоклип, в който показва сладкия жест, който е оставил на съпругата си, преди да отиде на работа.

Съпругата му имала „почивен ден“, докато Бейкън бил „станал рано и се готвел да отиде на работа“, но той не можел да излезе от къщи, без да остави нещо за Седжуик. 

„Нали знаете как казват, че това са малките неща?“ – каза той, докато държеше чиния с храна вътре, която била предназначена за съпругата му. „Това са малките неща.“

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари