IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кевин Бейкън и Кира Седжуик се събират на екран

2 февруари 2024 09 00

За последно съпрузите играха заедно през 2004 година

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Кевин Бейкън и Кира Седжуик отново ще делят големия екран. 

Според списание People, съпрузите, които през септември отбелязаха 35-ата си годишнина, ще си партнират във филма Connescence. Това ще е първият път, в който актьорите ще участват в един и същи проект от 2004 година насам, когато играха заедно в цели две ленти – Cavedweller и The Woodsman. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kevin Bacon (@kevinbacon)

Connescence е написан и режисиран от Майкъл Дж. Уейтхорн. Историята ще разказва за охранителя Стан (Бейкън), който среща Синтия (Седжуик), след като спира опит за грабеж в нейния дом. От тази случайна среща израства динамично приятелство – първо като нощни текстови сесии, изпълнени с хумор и интимни откровения, прерастващи в нещо, което разтърсва живота и на двамата из основи. 

„Много сме развълнувани, че ще работим заедно за първи път от 20 години насам в толкова забавен, трогателен и оригинален филм“, казват Бейкън и Седжуик в официално изявление. 

Въпреки че съпрузите не са играли заедно от 20 години насам, те не могат да се оплачат от липса на работа в Холивуд. Седжуик участва в режисьорския дебют на съпруга си Loverboy през 2005 година, а той ѝ върна услугата, когато тя направи своя дебют зад камера с филма Space Oddity преди две години. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kevin Bacon (@kevinbacon)

В интервю за списание People актрисата сподели, че е едновременно страхотно и сложно да работиш с член от семейството си. Синът на двойката, 34-годишният Травис, композира музиката за Space Oddity. „Хубавото е, че никой не се отказва, можете да преминете през трудностите заедно и да подредите пъзела с общи усилия“, казва още Седжуик. 

Дъщерята на Кевин Бейкън и Кира Седжуик става мис „Златен глобус“

Кира Седжуик боготвори съпруга си Кевин Бейкън

Кевин и Кира се запознават на снимачната площадка на филма Lemon Sky през 1987 година и се сгодяват само няколко месеца по-късно. Женят се на 4 септември 1988-а и имат както 34-годишния Травис, така и 31-годишната дъщеря Соси. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kyra (@kyrasedgwickofficial)

По случай годишнината от сватбата им през септември миналата година, актьорите споделиха снимки от миналото в социалните мрежи. Кевин показа как със съпругата му са се сгушили, докато той я целува по главата, а тя се усмихва към камерата. „35 години изглеждат като един миг“, написа актьорът под публикацията.

От своя страна, Седжуик също сподели кадър отпреди години, под който написа „Беше 1987 – на снимачната площадка на Lemon Sky – срещнах мъж на име Кевин. Честити 35, моя любов“. 

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари