IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кевин Бейкън и Кира Седжуик имитират Дейвид и Виктория Бекъм

18 ноември 2023 16 30

Актьорите се включиха в онлайн тенденция, пресъздавайки танца на британската двойка

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Кевин Бейкън и Кира Седжуик са готови да се впуснат в танцово предизвикателство срещу Дейвид и Виктория Бекъм.

Преди няколко дни 65-годишният актьор и 58-годишната му съпруга споделиха видео в социалните мрежи, на която показват танцувалните си умения, докато почистват чиниите в кухнята си. Бейкън, който участва в танцовия филм Footloose, се вижда как влиза в синхрона на стъпките на съпругата си на фона на песента Islands in the Stream на Доли Партън и Кени Роджърс от 1983 година. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kevin Bacon (@kevinbacon)

„Преминахме ли теста на Бекъм?“, написаха влюбените, имайки предвид станалия популярен танц на семейство Бекъм, който може да се види в документалната поредица Beckham в Netflix. 

Потребителите в социалните мрежи започнаха да използват дуета на Партън и Роджърс, за да изпробват собствените си танцувални умения, повтаряйки момента, в който Дейвид се присъединява към Виктория, докато тя танцува в кухнята им. Сцената стана доста популярна в интернет, след като беше изгледана от милиони по целия свят в Netflix. 

@wenzy_medin I love this couple victoria and david beckham❤️. .. i want this kind of bonding with your partner❤️?#beckhaminnetflix ♬ original sound - Wenzy

Кевин Бейкън и Кира Седжуик не са новаци в следването на онлайн тенденции, особено когато става дума за танци. През 2022 година те участваха в тренд в TikTok, популярното движение „Завъртането Footloose“. Целта е единият човек да хване другия за ръката и крака, след което, на точния тон, да го завърти надолу. Всичко това се случва на фона на песента Footloose на Кени Логинс. 

„Не помня тази част да е била в оригиналната хореография на Footloose, но решихме да се пробваме“, написа Бейкън в описанието. 

Макар движението да беше непознато за актьора, той и съпругата му се справиха повече от добре, като дори се поздравиха след края. Уменията им бяха аплодирани от фенове и приятели, като 30-годишната им дъщеря, Соси, също се включи в коментарите. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kevin Bacon (@kevinbacon)

През април съпрузите отново показаха, че следват тенденциите в интернет, като този път танцуваха на фона на песента Karma на Тейлър Суифт. Тогава те бяха облечени в еднакви тоалети, носейки сини дънки и бели тениски с надпис „Драг е изкуство и драг е право“. Целта на публикацията им бе да изразят подкрепа към ЛГБТ общността на фона на повишаването на ограниченията относно драг представленията в множество щати. 

Кевин Бейкън и Кира Седжуик се женят през 1998 година. Те имат две деца – 30-годишната Соси и 33-годишният Травис. През септември двамата отпразнуваха 35 години от брака си. Запознават се на снимачната площадка на филма Sky през 1987 година и се сгодяват в края ѝ. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kevin Bacon (@kevinbacon)

През 2020 година Бейкън сподели пред списание People какво прави връзката му със Седжуик толкова специална. „С Кира вярваме един в друг като актьори, режисьори и таланти. Никога не е била нещо друго, освен моя подкрепа. Няма и една състезателна кост в тялото си, когато става въпрос за мен. Приема успеха ми като свой собствен. Аз съм по същия начин“, казва той. 

Кевин Бейкън изгубил почти всичките си спестявания заради Бърни Мадоф

Кира Седжуик боготвори съпруга си Кевин Бейкън

По време на пандемията двамата имаха възможност да прекарат повече време заедно, изолирайки се у дома. Тогава Бейкън сподели, че се отдават на готвене, чистене и избиране на следващото им ястие, което да сготвят заедно. Въпреки рутината и отдалечаването от Холивуд по време на изолацията, актьорът бе категоричен, че няма друг човек, с когото би искал да прекара повече моменти. „Намерих някого, с когото ми е писано да съм“. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kevin Bacon (@kevinbacon)

Имайки предвид десетилетния си брак, Седжуик казва пред Джими Кимъл, че тайната на щастието се крие в това да не прекарвате всяка минута заедно. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

... ( преди 8 месеца )
Katnip ( преди 8 месеца )