IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Натали Портман и Бенджамин Милпие финализираха развода си

8 март 2024 17 50

Актрисата и хореографът са прекратили 11-годишния си брак дискретно

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Натали Портман и Бенджамин Милпие са финализирали развода, след като дискретно се разделиха миналата година. Американската актриса тихомълком е подала молба за развод преди 8 месеца от френския хореограф, за когото беше омъжена в продължение на 11 години. Сега списание People потвърждава, че бившата двойка официално е прекратила брака си. Говорителят на Портман е потвърдил новината пред изданието.

42-годишната холивудска звезда и 46-годишният баща на двете ѝ деца са подали документи за развод миналия юли във Франция, където Портман и Милпие живееха със сина им Алеф и дъщеря им Амалия.

За Портман не беше лесно да се справи с трудната си раздяла, която последва след медийна публикация от началото на 2023 г., в която се разкри, че Милпие  има извънбрачна връзка с по-млада жена.

Натали и

Натали и Бенджамин през 2011 г.; Снимка: Getty Images

„Първоначално беше много трудно за нея, но нейните приятели се обединиха и ѝ помогнаха да премине през най-лошото“, казва приятел на двойката пред People.

„Натали премина през една наистина трудна и болезнена година, но тя излезе от другата страна на тунела по-силна и намира радост в семейството, приятелите и работата си“, добавя източникът.

От самото начало двойката се съсредоточи върху това да помогне на децата си да се приспособят към раздялата им, като бившите съпрузи бяха снимани на няколко пъти заедно с наследниците си.

„Нейният най-голям приоритет беше осигуряването на плавен преход за децата ѝ“, казва вътрешният човек. „Тя и Бен наистина обичат децата си и са еднакво фокусирани върху това да бъдат най-добрите родители. За тях нищо не е по-важно.“

Натали и

Натали и Бенджамин през 2015 г.; Снимка: Getty Images

Въпреки че имаше признаци, че нещата в брака на Портман не са розови, след като тя спря да носи брачната си халка миналата пролет, все пак много хора не бяха сигурни дали тя няма да намери сили и да прости краткотрайната афера на Бенджамин.

През юни 2023 г. източник каза пред People, че Милпие „прави всичко възможно, за да накара Натали да му прости и да запазят семейството си“, но явно не е успял.

Оттогава и двамата имаха много работни ангажименти като Милпие е хореограф на “Дюн. Част втора“ - хитовата лента с участието на Тимъти Шаламе и Зендая, докато Портман засне няколко нови филма, включително „Май, Декември“ с Джулиан Мур. В момента тя снима филма Fountain of Youth, чийто режисьор е Гай Ричи.

Натали и

Натали и Бенджамин през 2022 г.; Снимка: Getty Images

Актрисата и носителка на „Оскар“ също така  е много ангажирана с издаването на следващия си проект, лимитирания телевизионен сериал Lady in the Lake.

Засега нито Милпие, нито Портман са говорили публично за слуховете около брака им. В интервю за Vanity Fair през февруари актрисата каза единствено, че интересът на жълтите медии към личния ѝ живот я напряга допълнително и то в този труден период, през който минава.

на

Разбира се, Натали едва ли си е представяла нещата с брака ѝ да свършат по този начин, когато двамата с Бенджамин се ожениха на 4 август 2012 г. Двамата се срещнаха на снимачната площадка на филма „Черния лебед“ през 2010 г. Като хореограф на филма, Милпие помогна на Портман да научи сложни балетни стъпки, за да се въплъти още по-успешно в ролята, която ѝ донесе „Оскар“.

През 2018 година тя коментира за първата им среща следното: „Той ме учеше да танцувам и определено беше вълнуващо и забавно. Беше красиво.“

Сега обаче двойката е съсредоточена върху следващата глава от живота си. „Натали се надяваше, че бракът ѝ ще бъде завинаги, но тя е в мир с това къде се намира сега в живота си и се е фокусирала върху своите деца“, казва приятел на актрисата.

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари