IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Райън Гослинг и Ева Мендес – любов като на кино

11 март 2024 14 50

Двамата са заедно след среща на снимачната площадка

Снимка: БГНЕС

Тяхната любов изглежда като на кино и всъщност именно на снимачната площадка се заражда. Райън Гослинг и Ева Мендес са заедно малко след филма „Мястото отвъд дърветата“ от 2012 г. Романсът им се развива именно докато работят по този проект и в крайна сметка двамата започнаха връзка извън екрана. 

През следващите години те създадоха семейство, като се сдобиха с две дъщери – Есмералда Амада, на 9 години, и Амада Лий, на 7 години.

Въпреки че номинираният за „Оскар“ актьор от хита „Барби“ и актрисата са изключително затворени в личния си живот и са направили само няколко публични изяви заедно, те все пак са разкривали малко от произхода на любовната си история в интервюта през годините.

Ето всичко, което трябва да знаете за това как са се запознали Гослинг и Мендес. 

По времето, когато двойката работи за първи път заедно по филма „Мястото отвъд дърветата“, и двамата са мегазвезди сами по себе си – Гослинг участва в „Тетрадката“ от 2004 г. и „Блу Валънтайн“ от 2010 г., а Мендес има запомнящи се роли в „Бързи и яростни 2“ от 2003 г. и „Хитч“ от 2005 г. 

Във филма от 2012 г., в който си партнират, Гослинг играе банков обирджия, който се опитва да осигури прехраната на бившата си приятелка (в ролята Мендес) и сина им. Въпреки че мнозина предположиха, че двамата са се запознали на снимачната площадка, по-късно Мендес разкри, че всъщност първо са се срещнали извън екрана. 

В публикация в Instagram, споделена през април 2023 г., Мендес отразява заснемането на филма, като споделя клип с нея и Гослинг. „Магията е истинска“, написа тя, преди да уточни: „Не се запознахме на снимачната площадка“. „Магията започна много преди това, но ето малко магия, заснета с камера“, добави тя. „Благодаря на невероятния режисьор Дерек Сианфранс.“

След като започнаха снимките през лятото на 2011 г., Гослинг и Мендес започнаха да предизвикват слухове за запознанства по-късно същата година, след като излязоха на няколко разходки заедно. През септември 2011 г. те публично оповестяват своя романс, като се държат за ръце по време на среща в „Дисни“.

„Изглеждаха отпуснати и сякаш се забавляваха заедно“, казва тогава очевидец пред People. „Като двойка, която се среща, те винаги вървяха много близо, държаха се за ръце и ръцете им се докосваха една друга.“

За химията между тях извън екрана, източник казва пред изданието: „Райън и Ева прекарват много време заедно на снимачната площадка. Те имат страхотна химия и изглежда се наслаждават на снимките заедно. Изглежда са добри приятели и винаги се смеят заедно.“

По-късно двойката дебютира на червения килим през септември 2012 г. на премиерата на филма The Place Beyond The Pines на Международния филмов фестивал в Торонто, Канада.

По време на интервю за GQ през 2023 г. Гослинг казва, че срещата с Мендес и работата с нея по филма са го накарали да иска да създаде семейство. „Не мислех за деца, преди да я срещна“, казва той пред изданието. „Но след като срещнах Ева, осъзнах, че просто не искам да имам деца без нея.“ 

Той добави: „В „Мястото отвъд боровете“ имаше моменти, в които се преструвахме на семейство, а аз наистина не исках повече да се преструваме. Осъзнах, че това ще бъде живот, който ще имам голям късмет да имам... Радвам се, че нямах контрол над съдбата си по този начин, защото тя беше много по-добра, отколкото някога съм мечтал за себе си“.

Междувременно Мендес отрази времето, прекарано на снимачната площадка, със сладки ретроспекции в социалните мрежи. В чест на 10-годишнината на филма през 2023 г. тя сподели въртележка от техни снимки от филма, като написа: „Люк и Ромина. Mi socia @scondito току-що ми изпрати това, казвайки ми, че са минали 10 години, откакто този филм излезе. Чувствам се като преди цял живот“.

Докато приемаше наградата „Кърк Дъглас“ за високи постижения в киното на Международния филмов фестивал в Санта Барбара през януари 2024 г., Гослинг си припомни как филмът е променил живота му. 

„Запознах се с момичето на моите мечти, Ева Мендес“, каза той на публиката. „Имам две мечтани деца. Мечтаех един ден да правя филми, а сега филмите превърнаха живота ми в мечта“.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари