IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Райън Гослинг ще изпее песента си от „Барби“ по време на тазгодишните Оскари

28 февруари 2024 09 00

Актьорът е номиниран за най-добра поддържаща роля

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Райън Гослинг е готов да покаже енергията на Кен на тазгодишните награди „Оскар“.

Очаква се 43-годишният актьор да направи изпълнение на номинираната песен I'm Just Ken от филма „Барби“ на церемонията на 10 март в Долби Тиатър, Лос Анджелис. Хитът се изправя срещу парчета като The Fire Insider от Flamin' Hot, It Never Went Away от American Symphony, Wahzhazhe от Killers of the Flower Moon и What Was I Made For?, която отново е от Barbie. 

Въпреки че самият Гослинг не е номиниран за песента, тъй като текстописците Марк Ронсън и Андрю Уайт са почетени тук, той все пак ще се бори за награда. Актьорът попадна в категорията за най-добра поддържаща роля за превъплъщението си в Кен в „Барби“. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @moviemaverickk

По-рано през месеца Райън сподели пред списание Variety, че по това време все още не е получил покана от организаторите на Оскарите да пее на сцената

„Може да се окаже голям риск тази молба. Не знам дали ще се получи. Но съм навит на идеята“, каза актьорът и се пошегува, че песента се е превърнала в химн, така че ще трябва малко по-голям бюджет за нейното изпълнение. 

Марк Ронсън признава, че веднага е приел идеята да работи със сценаристката и режисьорка Грета Гъруиг по саунтрака на „Барби“, но не е очаквал песента I'm Just Ken да се сдобие с толкова голяма слава. По думите му, в сценария никога не е било споменавано, че Гослинг трябва да пее. Самият Райън обаче изявил желание да изпълни парчето, след като го чул в офиса на Гъруиг. 

Въпреки че „Барби“ се сдоби с огромни приходи и беше една от водещите холивудски сили през лятото, заедно с „Опенхаймер“, две основни дами от екипа бяха пренебрегнати от Академията. Марго Роби, която влиза в ролята на емблематичната кукла, не беше номинирана за най-добра актриса, а Грета Гъруиг не получи номинация за режисура. 

Райън Гослинг като истински Кен в Милано

След успеха на „Барби“ и натоварения график, Райън Гослинг е в прегръдките на любимите си момичета

Романтично: Райън Гослинг се появи с колие в чест на любимата си Ева Мендес

Америка Ферера обаче се сдоби с първата си номинация за „Оскар“ за превъплъщението си в Глория, която заедно с дъщеря си влиза в кукления свят, за да поправи щетите, които Барби създава, когато излиза в реалността. 

Тазгодишните Оскари ще бъдат водени от Джими Кимъл за четвърти път. Сред връчващите награди ще бъдат звезди като Махершала Али, Никълъс Кейдж, Джейми Лий Къртис, Брендън Фрейзър, Джесика Ланг, Матю Макконъхи, Лупита Нионго, Ал Пачино, Мишел Пфайфър, Сам Рокуел, Мишел Ю, Зендая и Джонатан Ке Кван.

96-ите награди „Оскар“ ще бъдат раздадени на 10 март в Долби Тиатър. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари