IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Райън Гослинг доведе цялото си семейство на Оскарите

12 март 2024 08 30

Актьорът бе без Ева Мендес, но с други важни хора

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Райън Гослинг почете ролята си на Кен във филма „Барби“ по специален начин – с розови чорапи, скрити под черния костюм.

43-годишният актьор, който се размина с така желания „Оскар“ за най-добра мъжка роля за сметка на Килиън Мърфи, пристигна на червения килим в Лос Анджелис с няколко важни за сърцето му хора. Гослинг отново бе без приятелката си Ева Мендес, която остана вкъщи с двете им дъщери, но към него се присъединиха родителите и сестра му. 

Райън стъпи на червения килим с черен костюм на Gucci, черна риза, разкопчана наполовина, и розови чорапи в чест на филма „Барби“, за който бе номиниран. Той също така се качи на сцената на Оскарите, за да изпълни песента I'm Just Ken, но за нея се преоблече в изцяло розов костюм. Гослинг дори успя да отдаде почит към емблематична за киното сцена, а именно тази, в която Мерилин Монро, облечена в розова рокля, пее Diamons Are a Girl's Best Friend от филма „Джентълмените предпочитат блондинки“

Преди забавното изпълнение обаче Райън отдаде почит и на хората, които са му помогнали най-много да стигне до върха в Холивуд. Той доведе на червения килим майка си Дона, баща си Валерио и сестра си Манди. Това е втора поява на Манди в Долби Тиатър, след като тя беше придружител на брат си през 2017 година, когато той бе номиниран за „Ла Ла Ленд“, когато обаче губи от Кейси Афлек за „Манчестър край морето“. 

Цялото семейство Гослинг бяха в черна гама, като Дона се облече в сексапилна рокля с изрязани участъци в горната част, а Валерио заложи на класическата комбинация от черен костюм, бяла риза и черна папийонка. От своя страна, Манди облече красива златна рокля с дълбоко деколте и черни детайли, за да се впише в гамата на семейството. 

Песента I'm Just Ken, която Райън изпълни на сцената на Оскарите, е написана от Марк Ронсън, който пък се появи с китара в ръка. Към него се присъедини и Слаш, който бе изненадата на вечерта. Гослинг определено се справи страхотно с изпълнението, включвайки част от публиката в него. Той подаде микрофона на Марго Роби, Грета Гъруиг и Америка Ферера, с които снима „Барби“, след което се насочи към Ема Стоун, която пък му бе колежка в „Ла Ла Ленд“ и „Оглупели от любов“. 

Когато бе попитан дали би приел предложение от Академията да изпълни хита си на живо, актьорът отговори, че е напълно готов и обяви песента за „химн“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Mendes (@evamendes)

Въпреки че Ева Мендес не беше до любимия си в Лос Анджелис, тя не пропусна да покаже подкрепата си. Актрисата публикува снимка с розово сако и каубойска шапка, както се появи Гослинг за изпълнението, пишейки „Ти заведе Кен чак до Оскарите, Райън Гослинг. Сега се прибери, защото трябва да приспим децата“. Двамата са родители на две момичета – Есмералда и Амада, които все още се пазят в тайна от обществото и не са направили дебюта си на червения килим. 

Райън Гослинг за жената и децата на мечтите си

След успеха на „Барби“ и натоварения график, Райън Гослинг е в прегръдките на любимите си момичета

Друг актьор, номиниран за най-добра мъжка роля, който доведе майка си на червения килим, бе Брадли Купър. Докато всички очакваха Оскарите да бъдат официалния дебют за него и Джиджи Хадид, режисьорът избра да продължи традицията от началото на този награден сезон и да вземе със себе си мама Глория. 

Последната поява на Купър, който вече има седем номинации и нито една победа, бе отново с майка му през 2022 година. Две години по-рано той говори пред списание Interview, разказвайки как се грижи за Глория и дъщеря си Леа

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by People Magazine (@people)

„Живея с майка ми, дъщеря ми и двете ми кучета и не напускаме къщата. Майка ми ще навърши 80 и има колостомна торба, така че не мога да допусна никого у дома. И аз не мога да напусна къщата, защото ако тя се зарази с нещо, ще бъде краят“, каза Купър по време на пандемията от коронавирус. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари