IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Оскар и целувки – Ема Стоун беше големият победител в Лос Анджелис

13 март 2024 08 30

И... наградата за най-подкрепящ съпруг, определено отиде у Дейв

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Ема Стоун, която спечели наградата за най-добра актриса в главна роля за „Клети създания“, определено е една реализирана жена не само в професията, но и в личния си живот. Съпругът на звездата – сценаристът Дейв Маккари, показа, че е най-големият почитател на жена си. 

Дейв буквално не спря да обсипва с целувки талантливата си съпруга не само по време на официалната церемония на 96-ите годишни награди на Филмовата академия, които се проведоха в Долби Тиатър на 10 март 2024 г. в Холивуд, Калифорния. 

Маккари продължи да прегръща нежно Стоун и по време на афтърпартито на Vanity Fair, което се проведе. след раздаването на престижните статуетки в Бевърли Хилс.

 Ема и

Ема и Дейв на партито след Оскарите; Снимка: Getty Images

Двойката отпразнува втората награда на Академията на Стоун, този път за ролята си на Бела Бакстър в лентата „Клети създания“ на Йоргос Лантимос. За първи път Стоун грабна наградата за най-добра актриса за ролята си в „Ла Ла Ленд“ като тя е номинирана за общо пет Оскара.

С лъскавата си нова статуетка в ръка 35-годишната Ема се усмихваше за камерите, докато 38-годишният Маккари на няколко пъти намери начин да я целуне я по бузата, я по устните или по главата.

Двамата бяха заснети да се държат за ръце почти през цялото време на претрупаната със събития неделя, като Дейв почти не се отдели от Ема, въпреки че тя беше в центъра на вниманието.

В интерес на истината червенокосата звезда изглеждаше леко шокирана на 10 март, когато името ѝ беше обявено за победител от миналогодишната победителка в категорията за най-добра актриса – Мишел Йео. Преди емоционално да отдаде почит на своите  номинирани колежки – Анет Бенинг (Nyad), Лили Гладстоун (Killers of the Flower Moon), Сандра Хюлер (Anatomy of a Fall) и Кери Мълиган (Maestro) – Стоун се обърна и показа, че роклята ѝ се е скъсала, признавайки: „Гласът ми също е малко изчезнал, но какво пък толкова!“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by WHO Magazine (@whomagazine)

По време на речта  си тя добави: „Знам, че трябва да приключвам, но наистина искам да благодаря на семейството си. Майка ми, брат ми Спенсър, баща ми, съпругът ми Дейв, обичам те толкова много.“

„И най-важното, дъщеря ни, която ще навърши 3 години след три дни и превърна живота ни в техничен цвят“, продължи звездата за единственото си дете – Луиз, докато Дейв видимо се просълзи в публиката.

След това тя цитира текст от песен на Тейлър Суифт, докато се обръщаше към малката Луиз: „Обичам те повече от цялото небе, момичето ми“. (Песента на Суифт Bigger Than the Whole Sky е от последния ѝ албум, спечелил „Грами“ – Midnights.)

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари