IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Горд татко – Марк Антъни показа лицето на 9-месечния си син

13 март 2024 17 40

Той и съпругата му станаха родители през юни

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Марк Антъни и Надя Ферейра са готови да запознаят сина си със света. 

Двойката, която посрещна първото си дете през юни, отпразнува деветмесечния рожден ден на бебето този вторник. В обща публикация в Instagram те споделиха и първа снимка на новороденото. На нея то носи бежово плетено боди с дълъг ръкав, комбинирано с тъмнобежова шапка и бели обувки. Сините му очи гледат право в камерата, а момченцето е облегнато на една голяма бяла възглавница. Името на детето остава в тайна. 

„Честити 9 месеца, мое всичко. Мама и татко те обичат“, гласеше описанието под снимката, написано на испански. 

55-годишният музикант, който е бивш съпруг на Дженифър Лопес, и 24-годишната кралица на красотата създадоха повод за романтични слухове през 2022 година, след като бяха забелязани заедно в Мексико Сити. Те потвърдиха връзката си със селфи в Instagram, което е направено в самолет през март същата година. „Que Dios les multiplique todo lo que ustedes nos desean“, написа изпълнителят, което в превод означава „Нека Господ умножи това, което ни пожелавате“

Само три месеца, след като обявиха връзката си, двамата споделиха, че са се сгодили по време на парти в ресторант в Маями. На 28 януари 2023 година Ферейра и Антъни се венчаха на звездна церемония в Маями. Сред гостите на събитието, организирано в музея Perez Art, бяха Дейвид и Виктория Бекъм, Салма Хайек, Лин Мануел Миранда и Луис Фонси. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marc Anthony (@marcanthony)

Това е седмо дете за Марк Антъни. Той има 30-годишна дъщеря Ариана и 28-годишен син Чейс от бившата си приятелка Деби Росадо, 23-годишен син Кристиан и 20-годишен син Райън от бившата си съпруга Даянара Торес, както и 16-годишните близнаци Еме и Максимилиан от бившата си съпруга Дженифър Лопес. 

По примера на Джей Ло: Марк Антъни вдигна звездна сватба

Марк Антъни създаде оазис в Доминиканската република

Дженифър Лопес и Марк Антъни се събраха, заради децата си

През 2016 година певецът говори пред Sunday Morning по CBS за единственото нещо, за което съжалява, що се отнася до влизането си в развлекателната индустрия. 

„Единственото ми съжаление е, че ми отне много от времето. Какво не бих дал да бъда татко у дома и да стана свидетел на всеки един момент. Щеше да е супер. Но не се получи. Това е единственото нещо, което ме държи буден през нощта – това е най-голямата ми жертва. И започваш да се чудиш дали всичко си е заслужавало. Дали наистина си е струвало?“, казва Антъни. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @marcanthony_kidsandfam

През септември миналата година музикантът получи своята звезда на Алеята на славата в Холивуд, където бе придружен от синовете си Райън и Кристиан. Тримата позираха за снимки пред фотографите, като в един момент коленичиха и докоснаха звездата на Антъни. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари