IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

По примера на Джей Ло: Марк Антъни вдигна звездна сватба

30 януари 2023 15 00

Сред гостите бяха Дейвид и Виктория Бекъм, Салма Хайек и много други

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Марк Антъни последва примера на бившата си съпруга Дженифър Лопес и отново мина под венчило.

Изпълнителят каза „Да“ на дългогодишната си приятелка Надя Ферейра, а церемонията беше проведена този уикенд в Маями заедно с няколко известни имена от киното, модата, музиката и футбола.

Към младоженците се присъединиха Дейвид и Виктория Бекъм, Салма Хайек, Лин Мануел Миранда и Луис Фонси. Според местните медии, кметът на Маями Франис Суарес е бил свещеник на сватбата. Ромео Сантос, Малума, Марко Антонио Солис и братът на Антъни, Биграм Заяс, са били свидетели на подписването.

Церемонията се е състояла в музея на изкуствата Perez в Маями, като се смята, че и няколко президенти на страни от Латинска Америка също са били сред гостите. Семействата и на двамата младоженци са били на първия ред, гледайки как децата им най-накрая си казват заветното „Да“.

Надя Ферейра, която е известен парагвайски модел, избра булчинска рокля на Galia Lahav, отличаваща се с романтичен привкус, красиви дантелени детайли и дълъг и обемен шлейф. Според списание Hola, финалистката от Мис Вселена се е превърнала в истинска принцеса, привличайки погледите на всички присъстващи и най-вече на новия си съпруг. Самият той пък е носил костюм от Christian Dior.

47-годишният Дейвид Бекъм и бизнесменът Карлос Слим Елу са били избрани за важната задача да кумуват. Марк Антъни е близък приятел и с двамата от дълго време, така че не е изненада, че е избрал точно тях. От своя страна, Ферейра избра Мария Елена Таруко за своя кума, която е и съпруга на Карлос Слим Домит – най-големият син на Карлос Слим.

На церемонията присъстваха и различни членове от семейството на младоженците, включително майката на Ферейра – Луди, която вдигнала емоционален тост в чест на двойката. Синовете на Марк Антъни – Кристиян и Райън, които той споделя с бившата си съпруга Даянара Торес, също бяха сред гостите. Не е ясно дали близнаците Еме и Макс, които се раждат от брака му с Дженифър Лопес, както и Ариана и Чейс от връзката му с Деби Росадо, са били поканени на церемонията.

Марк Антъни и Надя Ферейра създадоха слухове за любов през 2022 година, когато бяха забелязани заедно в Мексико Сити. През март същата година те потвърдиха връзката си, след като публикуваха общо селфи от частен самолет. „Нека Господ умножи всичко, което ни желаете“, написа изпълнителят на испански.

Двойката обяви годежа си през май 2022 година по време на парти в известен ресторант в Маями. По това време Ферейра сподели снимка на големия си диамантен пръстен и разкри, че с Антъни са прекарали деня в Маями заедно с приятели, празнувайки на лодка и вдигайки тостове с шампанско.

След раздялата с Алекс: Джей Ло разчита на подкрепата на Марк Антъни

Марк Антъни пред трети развод, целува Джей Ло на сцената

„Поглезиха се с прекрасна вечеря със суши, стриди и хайвер. Изглеждаха в много празнично настроение, като постоянно се прегръщаха и целуваха, а покрай тях имаше само приятели“, казва източник пред списание People.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари