IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Златка Райкова замина с Карен в Мексико

13 март 2024 14 40

Плеймейтката остави децата на бабите

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Златка Райкова замина на поредната си екзотична почивка, но този път е без децата си, а само в компанията на съпруга си Карен Хачатрян. Русата плеймейтка и половинката ѝ се намират в Мексико и по-точно в района на туристическия център от времето на маите – Тулум. 

От кадрите на блондинката в Instagram става ясно, че тя е оставила синовете си на бабите и се е отдала на романтика с Карен, за когото се омъжи през есента на миналата година.

Знойната красавица роди втория си син, който е първи за Хачатрян и носи неговото име, преди по-малко от година. Първородният наследник на Райкова – Благойчо, пък е от бурната ѝ връзка с бившия футболист Благой Георгиев – Джизъса.

Златка и Карен се венчаха в столична църква в края на септември 2023-та, а на излизане от нея пуснаха двойка бели гълъби. Птиците са символ на преданост, лоялност и мир. Създали двойка веднъж, те остават верни една на друга до края на живота си, като явно такива са намеренията и на младоженците и гледат да намират качествено време един за друг.

Преди около три месеца влюбените бяха на почивка в Тайланд, където обаче бяха взели и децата.

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари