IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Неволно: Криси Тейгън разкри своите белези от повдигане на бюста

14 март 2024 14 30

Съпругата на Джон Леджънд облече дръзка прозрачна рокля на партито на Джей Зи и Бионсе

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Криси Тейгън разкри своите „белези от повдигане на гърдите“ в дръзка прозрачна рокля. Съпругата на попзвездата Джон Леджънд гледа винаги да е много искрена с последователите си в социалните медии и във вторник тя отново беше доста директна. Криси сподели няколко свои снимки от тазгодишните Оскари и по-точно от „златното парти“ на Бионсе и Джей Зи след наградите, които разкриват малко повече от очакваното.

„Когато светкавицата покаже белезите ти от повдигане на гърдите“, написа до кадрите в Instagram 38-годишният модел, след което скочи в секцията за коментари и написа: „Всички увеличавате образа, мога да го усетя!“

На въпросните кадри Тейгън носи прозрачен черен корсет на бранда Jasmin Erbas, под който личи не само бюстът ѝ, но и целият ѝ гръден кош.

Криси, която е майка на четири деца, беше съчетала дръзкото горнище с прозрачна пола, украсена със златна бродерия и черни сандали с каишки на глезените и на много висок ток.

Тейгън носеше косата си на полувдигнати къдрици, допълвайки прическата си с ефектни обеци. Преди партито на Бионсе и Джей Зи, Криси и Джон се появиха и на афтърпартито след Оскарите, организирано от списание Vanity Fair.

За този повод в неделя Криси се появи в прозрачна рокля на Oscar de la Renta, която включваше сребърни флорални апликации (на основната снимка). Що се отнася до нейния съпруг – 45-годишният изпълнител на хита All of Me, той носеше черен смокинг с елегантни златни детайли от мъниста.

Що се отнася до нейните „белези от повдигане на гърдите“  и въпреки зуумването, феновете така и не успяха да видят какво точно има тя предвид, като един написа: „Обичам прозрачността – предназначена е за игра на думи.“

Гордата майка посрещна четвъртото си дете чрез сурогатна майка миналата година. Звездата, която спортува много и напоследък може да се похвали с перфектна форма, винаги е била открита за пластичните си операции в миналото, разкривайки през 2020 г., че си е сложила импланти в гърдите, когато е била на 20 години, но впоследствие ги е премахнала. Тя разкри още, че е повдигнала бюста си, след като е родила първите си две деца – Луна и Майлс.

Няколко известни приятели на Криси също се включиха в секцията с коментари, като Кейти Пери, която написа „Аз съм за“, и Падма Лакшми, която коментира: „Боже!!!“

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари