IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джон Леджънд и Криси Тейгън подновиха обетите си след 10 години брак

18 септември 2023 14 50

Двамата отлетяха за Италия с цялото семейство

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Джон Леджънд и Криси Тейгън решиха да отбележат десетата годишнина от брака си по специален и запомнящ се начин.

Двойката, която не спира да публикува семейни кадри в социалните мрежи, отлетя за Италия с децата, за да се врече отново във вечна вярност. Изпълнителят и кулинарката избраха красивото езеро Комо, където се венчаят през 2013 година. Датата е 14 септември, като подновяването на обетите бе малко по-късно, но все така романтично.

Джон и Криси избраха 16 и 17 септември за втората си церемония, тъй като официалната им сватбена дата се падаше през седмицата. Те започнаха празненствата с брънч във вила Pizzo – мястото, на което си казват „Да“ преди десет години. По думите на източник, всичко е било много романтично и в духа на любовта, която вече толкова години се е настанила в сърцата и на двамата. „Те пристигнаха с лодка. Беше невероятно да ги видим, че са все още толкова щастливи заедно“, казва свидетел.

По-късно през деня се е провела и церемонията по подновяването на сватбените обети. „Джон и Криси излязоха на балкона и поздравиха всички гости. Джон също така изнесе и кратка реч малко по-късно, по време на вечерята. Имаше танци и бар край езерото, който се прие много добре от гостите. Храната също бе оценена високо“, казва един от гостите. Допълва, че е имало цветя навсякъде и всичко е било много елегантно и красиво.

37-годишната Тейгън и 44-годишният Леджънд се запознават през 2006 година по време на снимки за видеото към песента Stereo. В ранните години от връзката си двамата заминават за езерото Комо, където кулинарката за първи път осъзнава, че иска да се омъжи за Джон. През 2016 година тя сподели снимка с музиканта, именно от италианската дестинация, пишейки „Където всичко започна – езерото Комо, Италия – за първи път дойдохме тук през 2007 година“.

Тейгън допълни, че лодка ги е откарала до малко местенце в езерото, където управляващият лодката им е казал да си пожелаят нещо. „Поисках от съдбата това да е мъжът, за когото ще се омъжа и от когото ще имам деца. Мисля, че Джон си пожела вкусна паста. И на двамата желанията ни се сбъднаха и животът ни е такъв“, пише още Криси.

Джон Леджънд и Криси Тейгън с умилителен кадър на бебето си

Джон Леджънд и Криси Тейгън разкриха пола и името на бебе №3

Щастие в дома на Джон Леджънд и Криси Тейгън

През декември 2011 година Леджънд предлага брак на любимата си, а на 10 септември следващата година се женят в Ню Йорк. На 14 септември 2013 година си казват отново „Да“, но този път на пищна церемония в Италия, а четири години по-късно отново разменят обети, отново край езерото Комо. Тогава Тейгън носи рокля от Vera Wang, а Леджънд ѝ прави серенада с песента All of Me, която посвещава именно на нея.

Семейството има четири деца – 7-годишната Луна, 5-годишния Майлс, 9-месечната Ести и 2-месечния Рен – които също бяха в Италия този уикенд. Всички те са се насладили на вкусна храна и малко време насаме, гледайки забавни ситкоми в хотелската стая.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари