IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джон Леджънд и Криси Тейгън с умилителен кадър на бебето си

2 март 2023 14 50

Третото им дете се роди през януари тази година

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Криси Тейгън и Джон Леджънд обсипват малката си дъщеричка с любов и целувки.

В красиво и умилително видео, публикувано от 37-годишната кулинарка в Instagram, можем да видим как двойката целува 6-седмичната си дъщеря Ести по двете бузи. Момиченцето изглежда леко стреснато, но пък най-вероятно се наслаждава на любовта и вниманието, което получава от мама и татко.

„Първа целувка“, написа Тейгън под видеото, което включва и сладки звуци от Ести, предизвикващи усмивки у родителите ѝ. Момиченцето, чието второ име е Максим, е облечено в розово спално чувалче, а Тейгън и Леджънд са в допълващи се черни тоалети.

44-годишният Джон обяви раждането на третото дете в семейството си на 13 януари по време на частен концерт. Той и Тейгън са родители още на 6-годишната Луна и 4-годишния Майлс. По време на концерта музикантът каза на публиката, че със съпругата му вече имат още един член на фамилията, като малкото им момиченце се беше родило рано сутринта.

„Какъв благословен ден“, добави той, докато получаваше бурни аплодисменти от гостите. По това време Леджънд не сподели повече детайли около детето си, оставяйки Тейгън да обяви името на дъщеря им в социалните мрежи.

Шест дни по-късно двойката запозна момиченцето със света, публикувайки красива снимка на Луна и Майлс, които държат сестричката си, увита в пухено бяло одеяло. „Тя е тук! Ести Максин Стивънс – къщата е пълна и нашето семейство не може да бъде по-щастливо“, написа Тейгън под снимката.

Кулинарката допълни, че Леджънд не може да сдържи емоциите си, когато вижда как Луна и Майлс се грижат за Ести. „Чувстваме се прекрасно. Благодаря за милите съобщения и любовта, които ни изпращате“, завърши гордата майка.

Пълна къща – Криси Тейгън и Джон Леджънд станаха родители за трети път

Бременната Криси Тейгън забоде игли в корема си

Година без алкохол – победата на Криси Тейгън

44-годишният музикант наскоро заяви пред списание People, че е изумен от начина, по който съпругата му се възстановява след направеното цезарово сечение. „Все още има време до пълното оздравяване, но тя се справя страхотно. Тя е толкова умна и силна жена, която премина през толкова много, за да донесе още един живот в света и аз винаги ще съм изумен от нея“, каза Леджънд.

Той разкри и как по-големите му деца се адаптират към новата ситуация в семейството.

„Те се справят чудесно с Ести. Тя изпълва цялата къща с още повече любов и щастие“, категоричен бе гордият баща. По думите му, сега вече всичко е по-лесно, защото с Тейгън са уверени в себе си и способностите си като родители заради огромната практика, която са натрупали с Майлс и Луна.

За още новини от света на звездите и модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари