IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пълна къща – Криси Тейгън и Джон Леджънд станаха родители за трети път

16 януари 2023 14 50

Двамата вече имат един син и една дъщеря

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Къщата на Джон Леджънд и Криси Тейгън ще стане още по-шумна, след като двамата вече са родители на три деца.

В петък, 13 януари, стана ясно, че двойката е посрещнала и третото си дете, а новината беше потвърдена от щастливия татко. По време на малък концерт 43-годишният Леджънд каза пред публиката, че бебето се е родило сутринта, като всичко е минало нормално и двамата с майката са добре. Допълни, че не е спал много-много, защото е прекарал повечето време в болницата, но пък се чувства пълен с енергия и готов за безсънните нощи.

Щастливците, които бяха получили покана за концерта, веднага се насочиха към социалните мрежи, за да споделят голямата новина и да поздравят семейството на Джон и Криси. Всички те се чудеха какъв пол е бебето и как се казва то, но засега тези подробности се пазят в тайна. Новината все още не е обявена и в социалните мрежи.

Раждането на бебето идва, след като Тейгън и Леджънд преминаха през най-трудния момент от живота на един родител – загубата на дете. Кулинарката направи аборт през октомври 2020 година, след като стана ясно, че бременността може да застраши здравето ѝ. До 13 януари двойката се радваше на две деца – 4-годишния Майлс и 6-годишната Луна.

Говорейки пред списание People преди месец, Джон сподели малко повече за подготовката на семейството преди раждането на новия член. „Всички са много развълнувани. Децата ми вече са достатъчно големи, за да осъзнават какво се случва и нямат търпение да имат ново братче или сестриче. Мисля, че ще се справят добре със задачата на кака и батко“, казва изпълнителят.

През септември 37-годишната Тейгън сподели, че Майлс и Луна са много развълнувани да посрещнат бебето и са били едни от първите, които разбрали за бременността ѝ. „След като направихме инвитрото, може би девет дни по-късно разбрахме, че е успешно и веднага им казахме“, спомня си звездата.

Тейгън обяви бременността си през август, наричайки третото си дете „бебе на дъгата“. Терминът се използва от майки, които са забременели след аборт, мъртво раждане, катастрофални проблеми с бременността или други фактори, при които предното дете не е било родено.

„Последните няколко години бяха пълни с емоции, но радостта отново влезе в домовете ни. 1 млрд. инжекции по-късно си имаме още едно напът“, написа Тейгън под снимка, на която показва наедрялото си коремче. Обясни, че споделя толкова късно новината, защото се е страхувала какво ще се случи, след като губи неродения си син Джак през 2020 година.

Криси Тейгън: Навсякъде пътувам с праха на мъртвия си син Джак

Масло от синя слива – тайната на Криси Тейгън за красива кожа

Преди две години Тейгън и Леджънд споделиха с целия свят, че са загубили дете, публикувайки няколко снимки от болницата. През 2021 година кулинарката заяви, че се страхувала дали някога ще може да износи още едно дете след аборта. По думите ѝ, тези мисли се прокрадвали в главата ѝ всеки ден, но сама започнала да се убеждава и да си натяква, че тялото ѝ е готово и може да се справи със задачата.

През февруари миналата година Криси сподели, че започва инвитро процедури и се надява всичко да завърши добре. Надеждите и молитвите ѝ се увенчаха с успех и сега семейството ѝ вече е петчленно.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари