IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джон Леджънд за бременността на жена си: Предпазливи оптимисти сме

14 септември 2022 17 40

Съпругът на Криси Тейгън пуска двоен албум

БГНЕС

БГНЕС

Джон Леджънт и Криси Тейгън се появиха за първи път на червения килим, след като обявиха, че очакват още едно дете. Те присъстваха на наградите „Еми“, където бременността на модела си пролича изпод бляскавата рокля. Малко след събитието, певецът призна, че той и съпругата му са доста предпазливи, но и оптимисти, че всичко с бебето ще бъде наред.

Заради това, че загубиха третото си дете Джак, певецът и неговата половинка преживяха доста трудни месеци. И в един момент Криси обяви, че е започнала стимулация за инвитро, за да може да зачене отново. Няколко месеца след това дойде и щастливата новина.

„Мисля, че сме предпазливи оптимисти – и наистина имам предвид едновременно предпазливост и оптимизъм. Но в един момент трябваше да уведомим хората“, обяснява Джон по повод това, че жена му не скри плановете им за нов наследник и споделя твърде много за своята четвърта бременност в социалните мрежи. В интервю за USA Today, той разкри какво изпитват сега, когато вече всичко лошо е зад гърба им и отново ще чуят бебешки плач.

„Ако я видеха, че изглежда бременна, не искахме хората да спекулират и също така не искахме да не напускаме къщата в продължение на девет месеца“, продължи той. И добави, че в един момент искали да разкрият всичко на хората, за да се чувства и Криси по-спокойно.

Все пак звездата не изключва възможността от някои трудности по пътя към своя нов наследник:

„Това не означава, че нещата ще вървят по план. Ние просто не знаем. И това чувство е по-остро, когато сте претърпели загуба“.

Джон Леджънт пусна новия албум Legend

Споменавайки за травмата от загубата на втория си син, изпълнителят разкрива, че песента Pieces е свързана с нея. Той я представи на сцената на наградите „Еми“. Текстът ѝ гласи: „Нека твоето разбито сърце се научи да живее на парчета“.

„Тази песен наистина ми говори за справянето с болката и загубата, възстановяването от това, и намирането на начин да продължа да живея. За нас това беше преживяната загуба с бебе Джак, баба ми и други членове на семейството (които починаха след заразяване с COVID). Но много хора познават това чувство“, разкрива певецът.

Въпросното парче е част от общо 24, които той включва в новия си албум, който наскоро пусна на музикалния пазар. „Никога преди не съм правил двоен албум и не съм имал толкова много материал. Вложих много време, любов и смисъл в поредицата“, разкри той, говорейки за това, че пандемията му е позволила да направи много стойностни неща, които ще представи на публиката си.

Леджънт посочи, че не всички песни в албума са свързани с онова, което той и съпругата му са преживели през последните години. Но едно е ясно – Криси е неговото най-голямо вдъхновение.

„Страхотно е да си във връзка, която е вдъхновяваща и има нюанси, история и предизвикателства. Предоставя ви материал, който ви помага да пишете искрени песни, които са автентични и носят емоция“, коментира още звездата.

Освен работата по новия албум, Леджънт е доста натоварен заради музикалния формат The Voice, където е част от журито. Освен това той често пътува и до Лас Вегас, където регулярно прави свое шоу.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари