IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бременната Криси Тейгън забоде игли в корема си

18 август 2022 09 00

Кулинарката очаква третото си дете

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Криси Тейгън изплаши феновете си, публикувайки нова снимка, на която е забола няколко игли в бременното си коремче. Оказва се обаче, че процедурата е съвсем безобидна акупунктура, извършена под наблюдението на лекар.

Преди няколко дни 36-годишната кулинарка използва историите си в Instagram, за да покаже как се грижи за тялото си по време на третата бременност. На кадъра Криси лежи на маса, а върху корема ѝ са забити няколко тънки игли в определени зони. Според лекари, акупунктурата е важен компонент от китайската медицина, който се използва главно за третиране на болки, а в последните няколко години се пренесе и в уелнес практиките.

Тейгън и съпругът ѝ Джон Леджънд очакват третото си дете. Двамата вече са родители на 6-годишната Луна и 3-годишния Майлс. Щастливата новина беше обявена преди седмица, като зачеването е станало чрез инвитро процедури. Засега Тейгън не споделя повече детайли за бебето, най-вероятно от суеверие след случилото се през септември 2020 година.

Преди две години кулинарката направи аборт заради нарушение в целостта на плацентата. Лекарите я посъветвали да прекрати бременността, тъй като представлявала опасност както за нейния, така и за живота на бебето. Малко по-късно Тейгън сподели, че нероденият ѝ син е щял да носи името Джак.

След малко повече от година, след като сподели, че започва инвитро процедури, Криси сподели и първата снимка от сонограмата на бъдещото си дете. На нея вече се виждат очертанията на глава, очи, нос и уста, както и малкото тяло, растящо в кулинарката.

„Последните няколко години бяха като увеселително влакче на емоциите, но радостта отново изпълни дома и сърцата ни. 1 млрд. инжекции по-късно, ние очакваме още едно бебе“, написа Тейгън под снимка в огледалото, на която показва наедрялото си коремче. Тя призна, че се е притеснявала да сподели новината от суеверие, защото не е искала да премине отново през същата болка, която е изпитала след смъртта на Джак.

Добила е смелост, след като чула първите удари на сърцето на бебето. „Не мисля, че някога ще изляза по-щастлива от лекарски кабинет. Засега всичко е перфектно и аз усещам надеждата“, написа още бъдещата майка.

Засега не е ясно точно кога се очаква детето и какъв е неговият пол.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари