IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Криси Тейгън показа лицето на новородената си дъщеря

25 януари 2023 14 50

Кулинарката роди само преди седмица

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Криси Тейгън е готова да покаже цялата прелест на новородената си дъщеря.

Кулинарката сподели първа снимка на лицето на Ести Максин, която се роди преди седмица. На умилителния кадър се вижда как бебето спи в ръцете на майка си, увито в сиво меко одеяло. „Виж се ти, тук си и изглеждаш като бебе“, написа Тейгън под снимката.

Третото бебе в семейството на Джон Леджънд и Криси Тейгън се появи преди седмица, присъединявайки се към 4-годишния Майлс и 6-годишната Луна. Гордите родители обявиха щастливата новина, споделяйки снимка в социалните мрежи, на която по-големите им деца държат в ръцете си бебето.

„Тя е тук! Ести Максин Стивънс – къщата е пълна, а семейството ни не може да бъде по-щастливо“, написа Тейгън под снимката. Тя допълни, че Джон не може да спре сълзите си от радост, а Майлс и Луна вече обожават сестричката си. Кулинарката благодари на всички за милите пожелания и сподели, че вече се намира в рая.

Джон Леджънд се похвали по време на частен концерт, че е станал баща за трети път. Тогава обаче той не сподели повече подробности за бебето, включително какъв е полът му и как са го кръстили. След като съпругата му вече запозна света с Ести, изпълнителят сподели снимка в социалните мрежи, възхищавайки се на силата на Криси и любовта, която вижда в очите на Луна и Майлс.

Преди няколко дни Тейгън сподели още лични моменти от майчинството си, запознавайки феновете с всички детайли по време на процеса.

37-годишната звезда разкри пред последователите си, че е трябвало да превърже сама раната си от цезаровото сечение, след като шевовете са се разкъсали. След бързото преобличане и справянето със ситуацията, Криси отново изглеждаше прекрасно в дълга черна рокля, високи ботуши на ток, оранжева жилетка и черна федора.

Малко след раждането на Ести, кулинарката разкри, че е трябвало да носи памперси за няколко дни заради цезаровото сечение.

Раждането на втората дъщеря на Криси и Джон идва след много труден период в семейството. През октомври 2020 година двамата обявиха, че са загубили неродения си син Джак. По това време Тейгън е кървяла, като кървенето не е можело да се спре, въпреки множеството опити на лекари. Единственото, което можело да се направи, за да се спаси животът на майката, е било да се предизвика аборт.

Година без алкохол – победата на Криси Тейгън

Криси Тейгън си трансплантира косми за по-плътни вежди

Криси Тейгън: Навсякъде пътувам с праха на мъртвия си син Джак

В социалните мрежи Тейгън сподели сърцераздирателни снимки от болницата, с които обяви смъртта на нероденото си бебе. По думите ѝ, двамата с Джон са изпитали болка, за която само са били чували досега. „Не успяхме да спрем кървенето и да осигурим на бебето необходимите течности, въпреки банките с кръв, които ми преливаха. Просто не беше достатъчно“, написа кулинарката по това време.

Сега семейството вече се възстанови от болката, която изпитваше, радвайки се на новото попълнение. Според източник, Луна и Майлс са много развълнувани от появата на сестричката си, защото винаги са искали още едно дете в семейството.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари