IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джон Леджънд и Криси Тейгън разкриха пола и името на бебе №3

20 януари 2023 17 40

Двойката посрещна новото попълнение в семейството на 13 януари

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Докато петък 13 може да се смята за фатална дата от много хора, то Криси Тейгън и Джон Леджънд винаги ще го обичат, защото точно тогава станаха родители за трети път.

Сега, седмица по-късно, двойката разкри пола и името на новородения член на семейството си, споделяйки и първа негова снимка. В социалните мрежи Тейгън публикува умилителен кадър, на който по-големите ѝ деца Луна и Майлс държат в ръцете си едноседмичното бебе, което се оказва, че е момиче. Така дамите в семейството вече превъзхождат мъжете с 3:2.

„Тя е тук! Ести Максийн Стивънс – къщата ни е пълна и семейството ни не може да бъде по-щастливо“, написа гордата майка. Допълва, че Джон плаче от радост всяка вечер, гледайки как Луна и Майлс са изпълнени с любов към сестричката си и се грижат за нея. Тейгън благодари на всички за милите пожелания и подкрепата, които са ѝ изпратили след раждането.

Джон Леджънд сподели същата снимка в своя профил в Instagram, потвърждавайки новината, че именно на 13 януари, петък, Ести Максийн се е появила на бял свят. „Възхитен съм от силата на Криси и съм развълнуван да видя как Луна и Майлс приемат своята сестра. Много, много съм благодарен, но мисля, че това дори не описва истинските ми чувства“, завърши певецът.

Всъщност именно Леджънд беше човекът, който зарадва света с новината, че е станал баща за трети път. Това се случи на частен концерт, няколко часа след раждането на дъщеря му. Тогава обаче гордият баща не сподели повече детайли около новото попълнение в семейството, оставяйки тази чест на съпругата си.

Малко по-късно източник сподели пред списание People, че родителите са на седмото небе от щастие и винаги са искали да добавят още едно дете към фамилията. „Криси и бебето се чувстват добре“, допълни вътрешният човек. Кулинарката е трябвало да роди чрез цезарово сечение, за да бъде раждането по-лесно и по-безопасно за двете дами.

Джон Леджънд изненада улична музикантка

Рецептата на Джон Леджънд за пиле с портокалов сос на тиган

Говорейки пред Check In през септември миналата година, Леджънд разкри как с Тейгън са се променили като родители.

„Прекарваме повече време с децата си в момента и наистина пораснахме като родители и сме готови да доведем още едно дете на този свят. Виждам ни даже да се опитаме и за четвърто“, каза певецът. Допълва, че винаги си е представял бъдещето с Криси, където двамата остаряват щастливо, а около тях са три или четири деца, които идват всяка неделя за вечеря и водят внуците.

За още новини от света на звездите, съвети за красота и модни тенденции последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари