IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ан Хатауей говори за химията си със своя екранен любовник Никълъс Галицин

18 март 2024 17 50

Кралицата на романтичните комедии се завръща!

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Ан Хатауей за първи път говори за „незабавната връзка“, която е осъществила с екранния си любовник Никълъс Галицин. 41-годишната холивудска звезда и 29-годишният актьор от британско-гръцки произход са в главните роли на новата романтична комедия „Идеята за теб“ (The Idea of You). Ан не пропусна да разкрие подробности върху „теста по химия“ на двойката.

Тя сподели, че с Никълъс са усетили “почти духовна връзка“, когато той се е явил на прослушването за главна роля във филма на Майкъл Шоуолтър, чиято световна премиера е на 2 май в Amazon Prime Video.

В реалния живот 29-годишният актьор от „Червено, бяло и кралско синьо“ и 41-годишната носителка на „Оскар“ имат 12-годишна разлика, но героите им Хейс Кембъл и Солен Маршан имат 16-годишна разлика във възрастта. Филмът е любовна история и е адаптация на романа на Робин Лий от 2017 г. Като книгата е вдъхновена от бившия член на групата One Direction Хари Стайлс.

„Някой излезе с тази идея, че актьорите, които правят този тест по химия, трябва да донесат песен, която искат да използват по същество, за да убедят Солен да стане и да танцува с него. И отново, за някой като мен, който не е танцьор, това беше невероятно смущаващо“, спомня си Никълъс по време на въпросите и отговорите след прожекцията в събота в SXSW.

Никълъс Галицин

Никълъс Галицин и Ан; Снимка: Getty Images

Но съвсем сериозно си спомням, че имаше нещо почти духовно, което се случи там, където почувствах тази непосредствена връзка с Ан и имахме приятелско и споделено чувство за хумор и беше много лесно“, добави още Галицин.

Филмът „Идеята за теб“ се съсредоточава върху прохождаща романтика между разведена майка на тийнейджърка и известно момче от музикална група, чиито пътища се пресичат на фестивала за музика и изкуства Coachella Valley в Индио, Калифорния.

Солан усеща вкуса на забързан, сексуално зареден начин на живот, като същевременно е ужасена от представянето си в таблоидите. Ан си припомни момент от снимачната площадка в Атланта през 2022 г., когато двамата с Никълъс е трябвало да заснемат сцена с плуване въпреки минусовите температури.

„В един момент просто се спогледахме и се хванахме един за друг за повече топлина“, спомня си Хатауей, която е и копродуцент на лентата, която пък е нейното дългоочаквано завръщане в този жанр.

„От този момент нататък – до последния момент – просто го гледах и си казвах: „Попаднала съм в добри ръце. Имам страхотен партньор. Не можеше да се получи по-добре.“ И все още се чувствам така“, добави Ан.

Галицин и родената в Бруклин бивша детска звезда в момента са на престурне за своя нов филм. В реалния живот Ан има двама синове – Джонатан, който скоро навършва 8 години, и Джак, който е на 4.  Децата са от 11-годишния ѝ брак с дизайнера Адам Шулман.

Колкото до Галицин, освен актуален актьор, той е и талантлив певец. Роденият в Лондон Никълъс нашумя с ролята си в романтичния филм „Пурпурни сърца“ от 2022 г., а освен това е в главна роля в историческия сериал Mary & George, където участва заедно с Джулиан Мур.   

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари