IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Безкрайна любов – Ан Хатауей и съпругът ѝ Адам Шулман с еднакви татуировки

5 декември 2023 11 00

„Избрахме да бъдем заедно, защото вярваме, че правим другия по-добър“, казва актрисата

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Ан Хатауей и Адам Шулман са сметнали, че изричането на брачните обети и слагането на златни халки не е достатъчно за доказване на любовта им, затова са пристъпили към следващия етап – еднакви татуировки

41-годишната актриса гостува в предаването на Дрю Баримор, където сподели, че заедно със съпруга ѝ имат еднакви татуировки, показващи сходните им философии за живота и любовта. Хатауей обяснява, че буквата, която е изписана върху нейната и кожата на Шулман, описва, че двамата сами по себе си са завършени хора, но заедно са нещо много повече. Тя показа буквата „М“, която е изписана върху лявата ѝ китка. 

Звездата продължи с откровенията и заяви, че нито тя, нито съпругът ѝ очакват другият да ги допълва или да ги завършва като хора. „Аз съм си самостоятелен човек. Той е самостоятелен човек и двамата сме избрали да сме заедно, защото вярваме, че правим другия по-добър. И този съюз е нещо, в което и двамата искаме да участваме“, казва Хатауей. 

Тя също така призна пред Баримор, че се чувства ужасна късметлийка, че е намерила човек като Шулман, с когото може да върви през предизвикателствата на живота. Двамата със съпруга ѝ са заедно от 15 години, като 11 от тях са прекарали като законно семейство.

„Мисля, че сме изтеглили щастливата клечка, защото сме наистина големи късметлии за това, че продължаваме да растем заедно“, казва актрисата. 

През октомври Ан и Адам отпразнуваха 11 години брак, но в домашни условия заради дъждовния ден в Ню Йорк. И докато някои биха си помислили, че това е развалило празничното настроение на двойката, Хатауей побърза да уточни, че всъщност обстановката е била повече от приказна. След романтичната вечеря у дома двамата са завършили нощта сгушени на дивана и гледайки телевизия. 

„Просто облякохме отново пижамите и седяхме на дивана. В един момент, когато бях сложила глава на гърдите му и гледахме трети час от Abbott Elementary, си казах, че съм много щастлива и това е правилният човек за мен“, разказва звездата пред Сет Майърс. 

Водещият се пошегува, че когато човек може да седи по пижама с половинката си, това означава, че е намерил своя човек. Хатауей веднага се съгласи и призна, че това е минало на няколко пъти през главата ѝ в онази вечер. 

Ан Хатауей е все така влюбена в съпруга си Адам Шулман

Ан Хатауей: Избирам филмови проекти в името на децата си

Ан Хатауей, Франция те очакваше!

Щастливите съпрузи се ожениха през септември 2012 година след четиригодишна връзка. Актрисата си спомня, че е знаела, че това е мъжът за нея, още на първата среща. Двамата се вричат във вечна вярност по време на красива церемония на крайбрежието в Калифорния, след което им се раждат двама синове – 7-годишният Джонатан и 3-годишният Джак. 

След като стават родители, Хатауей разкрива, че спонтанните романтични срещи са се променили. „Когато има две деца, дори да седиш и да се гледаш с половинката си, ти се струва романтично и достатъчно“, казва тя. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари