IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ан Хатауей обърка и озадачи феновете с тоалета си

5 октомври 2023 12 30

Актрисата комбинира три тенденции в едно

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Ан Хатауей винаги е била една от най-стилните дами в Холивуд, но през последните години стилът ѝ на обличане рязко се промени. От скромното, неутрално момиче тя се превърна в по-смела и уверена жена, която не се страхува да изпробва нови тенденции независимо от мнението на останалите. Виждали сме я в предизвикателни рокли, впити костюми и дръзки бижута, които перфектно описват вътрешното ѝ настроение.

През последния моден месец, изпълнен със Седмици на модата в Париж, Ню Йорк, Милано и Лондон, Хатауей имаше безупречни ходове, обединявайки се с Versace, за да покаже някои от най-сексапилните си и красиви визии на всички времена. Тя дори се облече с рокля, която Клаудия Шивър показа на модния подиум само няколко часа по-рано.

Ан Хатауей,

Снимки: Getty Images/БГНЕС

Сега обаче Хатауей е решила да обърка модните критици и феновете, излизайки по улиците на Ню Йорк преди участието си в предаването Good Morning America. Актрисата, която играе модната редакторка Анди Сакс във филма „Дяволът носи Прада“, определено ни накара да се взираме няколко минути в снимките ѝ, за да разберем точно какво носи. Ако шефката ѝ, Миранда Прийстли (Мерил Стрийп), я беше видяла, най-вероятно щеше да я уволни.

Ан и стилистката ѝ Ерин Уолш решиха да комбинират няколко есенни тенденции в една визия. Във вторник актрисата промотираше филма си She Came to Me в предаването Good Morning America, за което се облече меко казано странно. Тя пристигна за гостуването в черен костюм на Dion Lee, който се отличаваше с деним детайли.

Горната част на сакото беше прикрепена към свободен дънков корсет, който се отличаваше с изрезки отстрани, за да разкрие стегнатия корем на Хатауей. Горната част на панталона с висока талия беше с пришит деним, но втора, черна лента на талията даваше началото на широките крачоли. Денимът отдолу изглеждаше сякаш Хатауей е облякла дънки под панталоните си, но всъщност бе част от самия черен панталон.

Актрисата комбинира странната визия с бижута от Bulgari, слънчеви очила от Versace и черни сандали на ток от Santoni.

Донатела Версаче облече Ан Хатауей като себе си

Ан Хатауей и Катрин Зита-Джоунс – две красиви жени в прозрачни рокли

Стилна есен – Ан Хатауей ни вдъхновява с блейзър и рокля

Ерин Уолш, която е отговорна за интересната визия, казва пред Insider, че е искала да създаде комбинация между корпоративна и висша мода. „Харесва ми как това въплъщава лесния женствен бъдещ шик. Какво по-стилно от това едновременно да приемеше божествената си женственост и силата си?“, казва дизайнерката.

Според модните критици, бизнес модата започва все по-често да е вдъхновение за марките, появявайки се в колекции от началото на 2023 година. В нея се включват елементи, които обикновено се виждат в офисите като костюми и вратовръзки, комбинирани с дрехи, подходящи за ежедневието. Стилът определено набра популярност, като звезди започнаха да се разхождат по червения килим в ярки костюми.

Визията на Хатауей със сигурност се вписва в новата тенденция, като комбинира три есенни течения в едно. Тя носи блейзър, корсет и интересна вариация на деним, като всички те са доста популярни сред звездите тази година.

За още новини от света на звездите и модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари