IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ан Хатауей и Катрин Зита-Джоунс – две красиви жени в прозрачни рокли

22 февруари 2023 08 30

Дамите впечатлиха на червения килим в Лондон и Берлин

Снимки: БГНЕС

Снимки: БГНЕС

Прозрачните рокли определено набират сила през последните години. Виждаме ги навсякъде – в модните колекции, в социалните мрежи и на червените килими. Носени са както от обикновения потребител, така и от известни личности, доказвайки че са подходящи за всякакъв повод, обществена група и възраст.

Последните дами, които се включиха в тенденцията на прозрачните рокли, са добре познати на публиката. Те бяха на две различни събития в два различни града, но стилът им на червения килим ги обедини в едно цяло. Едната беше в Лондон на наградите БАФТА, а другата – в Берлин, промотирайки новия си филм.

Представяме на вашето вниманиеКатрин Зита-Джоунс и Ан Хатауей.

Катрин Зита-Джоунс

Снимки: БГНЕС

В неделя наградите БАФТА запазиха най-доброто за накрая, като Зита-Джоунс се появи последна на сцената, за да връчи статуетката за най-добър филм на „На западния фронт нищо ново“. И докато военната драма от Германия заслужаваше аплодисменти, Зита-Джоунс също не бе подмината от одобрителни коментари за начина си на обличане.

За тазгодишните награди в Лондон актрисата избра дълга лилаво-жълта рокля на Tony Ward, която беше покрита с лилави и жълти мъниста. Дизайнът с едно рамо се отличаваше с дълбоко деколте и детайли от мъниста през корсажа, които сякаш се спускаха към пода. Но най-привличащият вниманието детайл от роклята беше златният шлейф от тюл, който се простираше зад актрисата.

От гледна точка на красотата, Зита-Джоунс запази лъскавата си гарванова коса в семпъл, прибран настрани стил, допълнен от къдрици от Златната ера на Холивуд, и добави опушено око и червило в карамелен цвят. Бижутата, състоящи се от пръстени и златни обеци, бяха осигурени от Chopard.

В допълнение към привличането на вниманието на червения килим, Зита-Джоунс впечатли и феновете си в социалните мрежи, публикувайки серия от снимки от наградите БАФТА. „За мен е чест да се завърна в родната си страна сред такива таланти, за да представя най-добрия филм“, написа тя под публикацията.

Появата на Зита-Джоунс идва няколко дни, след като тя сподели поглед зад кулисите на своята бляскава подготовка за премиерата на „Ант-мен и Осата: Квантомания“ в Лондон заедно със съпруга си Майкъл Дъглас. На публикуваните снимки екипът ѝ по красота поставя последните детайли, докато Катрин блести в синя рокля без презрамки на Tiffany с колан, преметнат през рамо.

И докато Лондон въздишаше по Катрин Зита-Джоунс, то очите на Берлин бяха изцяло насочени към Ан Хатауей. Актрисата присъства на ежегодния филмов фестивал „Берлинале“, където промотира новия си филм She Came to Me.

40-годишната носителка на „Оскар“ беше подходящо облечена за светското събитие, спазвайки тенденцията за прозрачна рокля. Хатауей избра дизайн на Valentino Couture, който представляваше дантелена основа, върху която са закачени кожени панделки. Тоалетът бе съчетан с кожени оперни ръкавици и шикозна прическа. Диамантените пръстени и обеци от Bulgari завършваха картинката.

Това е поредният път, в който Хатауей залага на дизайни от Valentino. Малко по-рано през месеца тя облече леопардова минирокля от колекцията пролет/лято 2023 на марката. Тогава актрисата се появи заедно със съпруга си Адам Шулман за Седмицата на модата в Париж, като комбинира роклята с бляскав леопардов чорапогащник и леопардови токчета.

Ан Хатауей е все така влюбена в съпруга си Адам Шулман

Визия на деня: Ан Хатауей без грим на червения килим

Съвети за красота от Холивуд: Тайните на Ан Хатауей

Появата ѝ на червения килим в Берлин дойде, след като Хатауей присъства на фотосесия по-рано през деня в друга черна рокля, макар и такава, която прикриваше малко повече тялото. Актрисата носеше визия от колекцията на Alaia за пролет/лято 2023. Тя комбинира велурената блуза с качулка с драпирана кожена пола от същата марка и сандали на Cabaret, които имаха два метални тока.

Ан Хатауей

Снимка: БГНЕС

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари