IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Визия на деня: Катрин Зита-Джоунс като Мортиша Адамс

10 януари 2023 08 30

Сериалът Wednesday беше подновен за втори сезон

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Когато животът имитира изкуството, значи изкуството е много добро.

Това може спокойно да се каже за сериала Wednesday на Тим Бъртън, който мигновено се превърна в най-гледаният в Netflix и привлече милиони фенове на своя страна. В една от ролите влиза Катрин Зита-Джоунс, изигравайки Мортиша Адамс. Въпреки че се появява само в два-три епизода за няколко минути, присъствието на снимачната площадка и черните дрехи очевидно са оставили отпечатък върху личния ѝ стил. Поне ако съдим по последната ѝ снимка в социалните мрежи.

Докато в България празнувахме Ивановден, Зита-Джоунс реши да отпразнува неостаряващата си красота, карайки всичките си фенове в социалните мрежи за пореден път да завидят на фигурата и излъчването ѝ. 53-годишната актриса сподели снимка, на която носи черен дантелен гащеризон, който на места имаше плътни черни участъци, но на други беше изцяло прозрачен. Моделът се отличаваше с дълбоко деколте и дълги ръкави.

Визията на Катрин Зита-Джоунс беше допълнена със златни обеци и готически грим, състоящ се от тъмнорозово червило и опушено око. Черните ѝ кичури бяха свободно пуснати, като краищата им бяха леко завъртени, създавайки популярния от миналата година стил „плажни вълни“.

„Събудих се така и осъзнах, че е уикенд. Отивам си в леглото. Честита събота“, написа актрисата под кадъра. Феновете веднага се втурнаха към коментарите, поздравявайки любимката си за прекрасната визия, като част от тях се пошегуваха, че само Катрин Зита-Джоунс може да изглежда по този начин, когато току-що е станала от леглото.

Разбира се, имаше и наблюдателни фенове, които веднага посочиха, че визията на актрисата е идеална за домашни условия за Мортиша Адамс. Те дори заявиха, че се надяват скоро да видят подобен тоалет в гардероба на героинята, която ще се завърне за втори сезон на Wednesday. На 6 януари беше обявено, че сериалът е получил зелена светлина за продължение, което означава, че на екран отново ще видим странното семейство Адамс и техните приключения.

Щастливата новина беше потвърдена и от Зита-Джоунс, която сподели видео в профила си. „През последните седмици бях преследвана, обладавана и пресъздавана милиони пъти в целия интернет. Това беше чисто мъчение... Благодаря ви!“, казва Уензди, в чиято роля влиза Джена Ортега. По този начин Катрин потвърди, че съвсем скоро ще видим следващите епизоди от сагата, като засега премиерната дата не е известна. Актрисата нарече подновяването на Wednesday най-добрата новина някога.

Двоен рожден ден: Катрин Зита-Джоунс на 53 и Майкъл Дъглас на 78 години

Катрин Зита-Джоунс е зловещо бляскава като Мортиша Адамс

Катрин Зита-Джоунс към сина си: Ти си всичко за мен

Мортиша Адамс пък е перфектният персонаж за Катрин Зита-Джоунс, имайки предвид, че със съпруга си Майкъл Дъглас са отгледали истинската Уензди. Наскоро актрисата сподели старо видео на дъщеря си Карис, която прави част от емблематичните погледи на дъщерята в семейство Адамс.

„Карис, истинската му дъщеря като малко момиченце. Имала съм истинска Уензди Адамс в живота си от 19 години и 9 месеца. Мортиша и аз те обичаме, мой дъждовен облак“, написа Зита-Джоунс под видеото, което дъщеря ѝ сподели в своите истории в Instagram.

За още новини от света на звездите и модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари