IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Катрин Зита-Джоунс към сина си: Ти си всичко за мен

11 август 2022 14 40

Синът на актрисата стана на 22 г.

БГНЕС

БГНЕС

„Ти си всичко за мен и всичкото си ти“. Това написа Катрин Зита-Джоунс, обръщайки се към сина си в социалните мрежи. На 8 август наследникът на актрисата и Майкъл Дъглас, навърши 22. По този повод неговата майка сподели емоционален пост във Facebook. 

„Честит 22-ри рожден ден на Дилън“, започва постът на холивудската звезда, която показа най-хубавите моменти на момчето от детството до момента. 

„От нула до 22!“, пише Катрин към слайдшоуто. 

По думите на Зита-Джоунс, радостта, която Дилън й донесъл на този свят, е неизмерима. 

„Обичам те повече, отколкото думите могат да кажат“, завършва актрисата. 

Майкъл Дъглас се присъедини към пожеланията 

77-годишният татко на момчето продължи традицията и както всяка година, заедно със съпругата си, пожела нещо на Дилън. В своя профил в Instagram той изтъкна, че иска „най-добрата“ година за сина си.

„Дилън, моят човек! Честити 22! Божичко!“, написа той. 

Дъглас сподели снимка от дипломирането на своя син. И добави, че е изключително горд с него. 

Синът на Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас завършви университета Браун в Провидънс през май. Тогава двойката сподели колко бързо е минало времето. И ето, че след като са го настанили в общежитието, той вече е с диплома. 

„Поздравления за дипломирането на моето момче, моята гордост, моята радост, Дилън. Необяснимо се гордея с теб и те обичам без думи“, написа актрисата тогава. 

Катрин Зита-Джоунс има и дъщеря 

Освен Дилън, актрисата и нейният съпруг имат и момиче - Карис, която е на 19 и още живее с тях. 

Иначе Майкъл Дъглас има син (Камерън, на 43) от предишния си брак с Диандра Люкър. Той пък го направи дядо. 

Винаги насърчавам хората да изчакат да създадат семейство“, казва холивудската звезда. В интервю за The ​​Guardian той посочва, че когато бил по-млад, по време на първия си брак, мислел повече за кариерата. Едва по-късно започнал да прави планове за наследници и пълна къща с любов. 

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари