IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Вечна любов: Зимната приказка на Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас

15 февруари 2022 10 30

Актрисата се пошегува, че е готова за зимната Олимпиада

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Дали Катрин Зита-Джоунс ще се откаже от Холивуд и ще започне кариера в зимните спортове?

Ако съдим по последните ѝ публикации, актрисата съвсем спокойно може да се пробва за златния медал в ски дисциплините. А ако съпругът ѝ Майкъл Дъглас е зад гърба ѝ във всеки слалом, то отличието ѝ е в кърпа вързано. Засега обаче Катрин оставя професионалните ски на квалифицираните състезатели и се наслаждава на снега по аматьорски начин с любовта на живота си.

Преди няколко дни актрисата публикува снимка от зимната си ваканция, на която позира заедно с Майкъл Дъглас. И двамата са здраво стъпили със ските върху натрупалия сняг и държат в ръцете си щеки. Облечени топло с черни термокостюми, двойката показва, че явно е доста добра не само на екрана, но и на пистата.

„Кой друг гледа зимните олимпийски игри? Мисля, че мога да се пробвам за златото при ските“, пошегува се Зита-Джоунс. Майкъл веднага изказа любовта си, пишейки в коментарите „Обичам те“. Феновете пък се включиха в шегата и заявиха, че биха гледали с интерес състезание, в което Катрин участва и ще викат към телевизора с цяло гърло в нейна подкрепа.

Зита-Джоунс и Дъглас отпразнуваха 21 години от сватбата си през изминалия ноември. Актьорът почете празника, споделяйки видео в Instagram, което съдържа най-запомнящите се моменти от семейния им живот, започнал през 2000 година. Клипът е направен на фона на песента Best Day of my Life на групата The American Authors и включва снимки от дългогодишната връзка на звездите, включително и няколко от сватбата им. „Честита годишнина, скъпа Катрин! Обичам те страшно много“, написа Дъглас под публикацията.

Актьорите, които споделят и общ рожден ден на 25 септември, взаимно се поздравиха за поредната си обиколка около Слънцето.

Дъглас публикува стара снимка, която е направена на филмовия фестивал Deauville – събитието, на което двамата се запознават. „Първата ми среща с Катрин през 1998 година. Тогава разбрах, че е родена на същата дата като мен. След това открих, че обича голф и разбрах, че всичките ми мечти са се сбъднали. Този път имах късмет в живота“, написа актьорът. Той допълни, че постоянно се впечатлява от интелигентността, чувството за хумор и работната етика на съпругата си.

Катрин веднага отговори на публикацията, пишейки в коментарите „Обичам те, любов моя. Честит рожден ден. ????“.

Това обаче не беше всичко по повода. Актрисата сподели снимка и в своя профил, на която тя гледа към камерата, но погледът на Дъглас е насочен само и единствено към съпругата му. „Честит рожден ден на мен. Честит рожден ден на него. Честит рожден ден на съпруга ми и неговата съпруга. Честит рожден ден на мен, на мен, на мен и на Майкъл. Наздраве за още толкова години, в които да празнуваме заедно 25 септември. Обичам те!“, гласеше пожеланието на Зита-Джоунс.

Преди да заминат на снежна ваканция пък актьорите бяха заедно с децата си в слънчева Доминикана. Майкъл Дъглас сподели кадър от почивката, с който показа колко са пораснали децата им Дилън (21) и Карис (18).

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари