IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Катрин Зита-Джоунс със семеен кадър на порасналите си деца

7 февруари 2022 10 30

Цялото семейство е на почивка

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Децата на Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас вече са големи хора!

Преди няколко дни актьорът сподели семеен кадър заедно с двете си деца – 21-годишният Дилън и 18-годишната Карис – от общата им ваканция. Снимката, разбира се, е заснета от Катрин Зита-Джоунс и показва как баща и наследници са стъпили във водата, а зад тях се разкрива красив водопад. Цялата фамилия са заминали за Доминикана, за да избягат от студената и снежна Северна Америка.

„Добро утро!“, написа Майкъл Дъглас, отбелязвайки като фотограф съпругата си.

Това не е първият път, в който гордите родители показват колко са близки с порасналите си деца. Когато Дилън публикува колекция от снимки от тропическото пътуване, включително и една от миналото, на която е облечен като пират, Майкъл коментира „Изглеждаш добре, сине“, а Катрин допълни, „Обичам те страшно много“.

Родителската любов беше видима и когато Дилън отиде на абитуриентския си бал през 2018 година, както и по време на завършването на Карис миналата година. За да отбележи успеха на дъщеря си, Катрин публикува снимка в Instagram, пишейки „Ден, изпълнен с гордост, след като дъщеря ни Карис се дипломира с почести! Супер си и много те обичаме“.

Но показването на привързаността не идва само от родителите. Дилън и Карис толкова много искат да приличат на мама и татко, че тръгват по техните стъпки в развлекателната индустрия. През 2017 година Катрин споделя, че децата ѝ ходят на летни лагери всяка година, където участват в мюзикъли и театрални пиеси. Актрисата споделя, че ще е трудно на Дилън и Кларис заради очакванията, които публиката ще има към тях, имайки предвид кои са родителите им, но е сигурна, че те ще се справят.

„Аз имах страхотен живот в този бизнес, така че, ако искат да го направят, много добре знаят трудностите и процента на успех. Но смятам, че имат таланта и характера, за да успеят“, продължава Зита-Джоунс.

Дали скоро ще видим Дилън и Кларис на екран, остава да разберем.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари