IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас - двама влюбени, родени под една и съща звезда

27 септември 2021 12 30

Актьорите споделят общ рожден ден на 25 септември

Снимка: Getty Images

Когато имаш рожден ден на същата дата с половинката си, това означава, че няма по-точен човек за теб в целия свят. 

Това много добре го знаят Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас. Двамата актьори, женени от десетилетия и пример за устойчива любов в Холивуд, отпразнуваха рождените си дни на 25 септември, поздравявайки се публично в социалните мрежи. Дългас навърши 77 години, а съпругата му стана на 52. 

Майкъл отбеляза рождения ден на Катрин, споделяйки обща снимка от миналото, на която присъстват на филмовия фестивал Deauville във Франция. Това е събитието, където двамата се срещат за първи път и стартират любовната си история. На снимката Дъглас носи лилава риза и сако, вдигайки чаша с вино, а до него Катрин е с черна рокля без презрамки, червени обеци и червено червило. 

"Това е първата ми среща с Катрин през 1998 година. Тогава разбрах, че е родена на същата дата като мен. След това разбрах, че обича голф и осъзнах, че всичките ми мечти са се сбъднали. Оттогава само печеля в живота си", написа актьорът под снимката. Той допълни, че е впечатлен от интелигентността, чувството за хумор и работната етика на съпругата си. 

Публикацията му хвана окото на Зита-Джоунс, която отговори в коментарите с "Обичам те, любов. Честит рожден ден". 

Актрисата също не пропусна да поздрави съпруга си на важния му ден. Тя сподели селфи с Дългас от по-скорошни години, на което тя носи бяла рокля с едно рамо и се усмихва широко към камерата, а Майкъл я гледа влюбено. 

"Честит рожден ден на мен. Честит рожден ден на него, Честит рожден ден на съпруга ми и неговата съпруга, Честит рожден ден на мен, и на мен, и на мен, и на Майкъл. Наздраве за още много години, в които да празнуваме 25 септември заедно. Обичам те", написа Катрин под снимката. 

Зита-Джоунс и Дъглас са женени от 2000 година и има две деца - 21-годишен син Дилан и 18-годишна дъщеря Карис. Майкъл има и 42-годишен син Камерън, когото споделя с бившата си съпруга Диандра Лъкър. 

Миналата година съпрузите отбелязаха 20 години брак. Тъй като събитието попадна точно в центъра на пандемията, Катрин заяви пред списание People, че няма да има голямо парти. "Не че обичам големите партита. Щеше да е хубаво да съберем всичките си приятели на едно място, но няма да го направим докато не излезем от тази пандемия. Това, което ще направя, е да вдигна маската си от лицето и да позволя на съпруга ми да ме целуне, след което отново ще си сложа маската", каза още актрисата. 

Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас отдавна за пример за устойчива любов в Холивуд, показвайки че киното не винаги може да развали магията между двама души. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари