IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Семейна вечер: Катрин Зита-Джоунс доведе сина си Дилън на червения килим

8 декември 2022 15 00

Двамата присъстваха на премиера в Лос Анджелис

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Катрин Зита-Джоунс имаше перфектната половинка за премиерата на новия си проект и този път не говорим за Майкъл Дъглас.

Актрисата взе на червения килим 22-годишния си син Дилън, с когото присъства на първата екранизация на поредицата National Treasure: Edge of History на Disney+. Събитието се проведе в Лос Анджелис, а това е вторият път, в който Дилън придружава известната си майка в последните три седмици. Момчето, подобно на своите известни родители, има око за стил и беше във фокуса на камерите преди няколко вечери.

22-годишният Дилън, чийто баща е Майкъл Дъглас, беше облечен в кафяв костюм от три части, комбиниран с бяла риза и оранжева вратовръзка, а визията беше завършена с обувки в кафяв цвят. До него гордо бе застанала Катрин Зита-Джоунс, която впечатли с дълга лилава рокля с пайети с дълбоко деколте. Очевидно актрисата не се притесняваше, че е със сина си на събитието, като остави малко на въображението, разкривайки горната част от тялото си.

Катрин Зита-Джоунс,

Снимка: Getty Images

Косата на актрисата беше на перфектни вълни, разделена на две и свободно падаща върху раменете. Що се отнася до аксесоарите, те бяха съставени от дълги обеци и няколко пръстена, а обувките бяха скрити под дългата рокля.

Това е втора поредна поява за майка и син, които бяха заедно на премиерата на сериала Wednesday на 16 ноември. На въпроса дали Майкъл Дъглас не ревнува, че не е със съпругата си на червения килим, Зита-Джоунс отвърна: „Първо, той е много щастлив, че имам точно такъв кавалер. Това е комбинация от нас двамата, подаръкът, който не спира да радва“.

53-годишната носителка на „Оскар“ казва пред списание People, че се чувства благословена със семейство като нейното, в което влиза и 19-годишната Карис. „Синът и дъщеря ми са прекрасни и винаги ме подкрепят не само като актриса, но и като личност“, казва гордата майка и допълва, че има прекрасна връзка с децата си.

Като всяка майка, Зита-Джоунс се наслаждава на всеки един момент с порасналия си син и се радва, когато той иска да ѝ бъде кавалер. „Готино е да видиш какво работят. Виждаме ги на екрана, но там са с подобрени цветове, подобрена версия“, казва от своя страна Дилън.

В сериала Wednesday, който е адаптация на историята за семейство Адамс, Зита-Джоунс влиза в ролята на Мортиша Адамс. В ролята на Уенсди влиза Джена Ортега, Луиз Гузман е Гомес, а Айзък Ордонес е Пъгзли. Кристина Ричи, която играе главната героиня във филмовата версия от 1991 година, също се завръща.

Що се отнася до 22-годишния Дилън, той уверено е тръгнал по стъпките на известните си родители. През май се дипломира от университета „Браун“, а това накара мама и татко да изразят своята гордост в социалните мрежи.

Катрин Зита-Джоунс е зловещо бляскава като Мортиша Адамс

Катрин Зита-Джоунс към сина си: Ти си всичко за мен

Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас показаха своята гордост

„Честито на моето момче, моята гордост, Дилън. Много съм горда с теб и те обичам повече, отколкото мога да изразя с думи“, написа Катрин в Instagram. Междувременно Майкъл Дъглас сподели отделна публикация, под която също изрази гордостта си.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари