IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ан Хатауей е все така влюбена в съпруга си Адам Шулман

27 януари 2023 08 40

Двамата рядко се появяват заедно на червения килим

Getty Images

Getty Images

Ан Хатауей блесна в минирокля с леопардов принт и клин в подобен десен, докато позираше нежно до съпруга си Адам Шулман на червения килим преди шоуто на Valentino Haute Couture за Седмицата на модата в Париж. 40-годишната холивудска звезда много рядко се появява с мъжа си на официални събития, като двамата водят изключително дискретен семеен живот, далеч от медийния шум.

Този път обаче 41-годишният Шулман изглежда беше решил да придружи своята дългогодишна половинка на въпросното модно събитие, като самият той се появи в елегантно дълго палто в сив цвят.

Звездата от „Дяволът носи Прада“ излъчваше шикозна привлекателност в своята леопардова визия, в която бяха решени дори обувките и чантата ѝ.

Изящни бижута украсяваха ръцете и ушите ѝ, докато сияещото ѝ лице грееше с мек, безупречен блясък. Адам, който започва кариерата си като актьор, но след това се преквалифицира в дизайнер на бижута, пък очевидно беше съчетал палтото си с буйната си сребриста коса, а под него носеше черно-бял пуловер.

Хатауей е омъжена за Шулман от 2012 г. като двойката споделя двама сина – 6-годишният Джонатан и 3-годишният Джак. В октомврийско интервю с Джес Кейгъл от Sirius XM, Ан говори за това, че децата ѝ са направили най-голямата промяна в живота ѝ. Тя сподели: „Децата някак си промениха приоритетите ми. Така че всъщност станах по-претенциозна, когато си избирам роли, защото нещо наистина трябва да е отлично, за да ме накара да прекарвам време далеч от синовете си, защото те са толкова ценни за мен.“

В интервю за Harper's Bazaar, Великобритания през 2014 г. Хатауей призна, че Шулман е любовта на живота ѝ. Тя сподели: „От секундата, в която го срещнах, знаех, че той е мъжът на живота ми.“

По времето, когато двамата се запознават Ан все още се лекува от тежката раздяла с бившия си приятел Рафаело Фолиери. Двамата се разделят след 4-годишна връзка през 2008 г., след като той е арестуван за измама. Прокурорите обвиняват италианския предприемач, че е инвестирал до $ 6 милиона при инвеститори в недвижими имоти, представяйки се за висш служител на Ватикана. Фолиери се призна за виновен и прекара пет години зад решетките.

Приятели на актрисата тогава казаха, че тя е била съсипана след раздялата. Няколко месеца след това тя се запознава с Шулман покрай общи приятели. За срещата им тя казва в интервю от 2014-а.: „Запознах се с Адам във възможно най-лошия период от живота си. За щастие връзката ни беше точно това, от което се нуждаех. Доверих му се, а той никога не ме нарани“.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари