IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Любов и стил: Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас на червения килим

31 януари 2023 16 30

Актрисата определи появата като „най-добрата романтична среща“

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Холивудските двойки рядко се задържат, развеждайки се под натиска на натоварените си графици, скандални изневери или просто изчерпване на връзката. Има обаче една двойка, която устоява на времето, преминава заедно през трудностите, подкрепя се в успехите и неуспехите, създава красиво семейство и се задържа заедно и до днес.

Женени от 22 години, родени на една и съща дата с 25 години разлика, и горди родители на две деца – Дилън и Карис на 22 и на 19 години – Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс продължават да бъдат пример за младото поколение и да доказват, че истинската любов съществува. Въпреки натоварените си графици, двамата успяват да намерят време за една романтична вечер, дори тя да е под светлината на прожекторите.

Катрин Зита-Джоунс

Снимка: Getty Images

Наскоро двойката присъства на ежегодното събитие преди наградите БАФТА, организирано в Санта Моника. Актьорите се появиха ръка за ръка пред фотографите, които се надпреварваха да ги снимат от всеки ъгъл. Елегантни, както винаги, Майкъл и Катрин дори се допълваха в тоалетите си, координирайки се цветово.

За специалната вечер актрисата облече красива двуцветна рокля с дълбоко деколте. Черно-златният модел се стягаше в талията, след което се разкрояваше в дълга пола с фин шлейф. Зита-Джоунс изправи дългата си тъмна коса, пускайки я свободно върху раменете и гърба си. За да завърши визията, актрисата избра грим в подходящи бронзови нюанси, пасващи идеално на деколтето на роклята, както и чифт ослепителни обеци.

От своя страна, Майкъл Дъглас изглеждаше великолепно в тъмносин костюм, комбиниран с бяла риза и синя вратовръзка.

Зита-Джоунс сподели повече от празничната вечер, публикувайки видео в социалните мрежи. В него се вижда как актрисата поставя ръката си върху лицето на Майкъл, докато той се обръща към нея и се усмихва на камерата.

„Въпреки че съм от Уелс, обожавам хубава шотландска вечер. Подкрепяме Клана и БАФТА. Благодаря на скъпия ми приятел Рос Кинг и на най-красивото момиче на света, приятелката ми Шърли Блубел, която създаде най-прекрасното събитие. Най-добрата романтична вечер“, написа актрисата под видеото.

Двоен рожден ден: Катрин Зита-Джоунс на 53 и Майкъл Дъглас на 78 години

Малко по-късно Катрин сподели още едно видео, в което показва как се подготвя за изпълнение на голямата сцена на Карнеги Хол в Ню Йорк. Нервите на актрисата си личат дори през екрана, като тя на няколко пъти се опитва да нацели правилната нота, но все не успява.

Когато смята, че всичко е загубено и изпълнението е обречено на провал, Зита-Джоунс получава най-голямата подкрепа, от която се нуждае – окуражителните думи на своя съпруг. „Ще се справиш, скъпа“, казва ѝ Майкъл Дъглас и ѝ вдъхва необходимата увереност.

Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас показаха своята гордост

Вечна любов: Зимната приказка на Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас

Дъглас и Зита-Джоунс отбелязаха своята 22-ра годишнина миналия ноември. Те споделят две деца – 22-годишния Дилън и 19-годишната Карис. Актьорът има и 43-годишен син – Камерън, който се ражда от брака му с Диандра Лукър. Зита-Джоунс никога не се е притеснявала да споделя колко е щастлива от брака си с Майкъл, казвайки че за нея семейството е всичко.

„Всяка година става все по-хубаво“, категорична е актрисата. Допълва, че подкрепата на децата ѝ не само относно кариерата, но и в целия ѝ живот, е нещо, което я кара да продължава напред.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари