IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Никол Шерцингер разкри, че има страх от изоставяне

21 март 2024 08 40

Причината е, че биологичният ѝ баща я напуска, когато била 3-годишна

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Никол Шерцингер разкри, че страда от фобия от изоставяне, след като биологичният ѝ баща я „напусна като дете“. Хавайският баща на бившата певица от групата Pussycat Dolls – Алфонсо Валиенте, си тръгва от Никол и майка ѝ Розмари Еликолани, когато тя била едва на три години.

Макар че 45-годишната Никол израства с любящия си втори баща Гари Шерцингер, който я осиновява като дете и тя носи фамилията му, певицата признава, че изоставянето все още я преследва.

Говорейки в подкаста „Как да се провалим с Елизабет Дей“, Никол каза: „Определено имам проблеми с изоставянето и това е, защото биологичният ми баща ме заряза, мисля, че когато бях на три.“

„И така, не смятах, че някога това ще ме засегне, но предполагам, че някак ми е повлияло. Така че със сигурност имам собствени страхове относно това“, добави тя.

Никол също така има по-малки полусестра и полубрат, които са деца на нейната майка, но имат различни бащи. Никол призна: „Имам наистина силни проблеми с изоставянето, което обаче е прекрасно за моята героиня Норма в [Sunset Boulevard].“

Тя добави: „Норма има огромен страх от изоставяне. Чувства се толкова изоставена в живота си, толкова празна, толкова самотна. Сякаш това е  роля, която е предназначена да бъде изиграна от мен някой ден.“

Никол също така разказа за успеха си с Pussycat Dolls, казвайки: „Беше лудост, бях толкова млада. Всички бяхме толкова млади и моят невротичен мозък просто никога не се изключваше. Така че всъщност не съм живяла в настоящето.“

„Мисля, че това беше най-големият ми провал тогава. Винаги съм мислила за бъдещето: Кой ще е следващият ни хит? Как можем да направим дадена песен по-добра? Какво ще правим след това?“, спомни си още тя за пика на кариерата си с групата.

„И това вероятно беше най-големият ми провал тогава, че не се наслаждавах на плодовете на нашия труд и работихме толкова усилено, но аз още обичам тези момичета“, каза още Шерцингер.

„Ние наистина бяхме сестринство и вярвам, че винаги ще бъдем. Бях наистина горда от работата, която свършихме, музиката, която направихме и честта, че Рон Феър и Джими Ървайн я продуцираха“, завърши Никол.

Никол получи главна роля в разголената версия на мюзикъла Sunset Boulevard на най-емблематичната театрална лента в Лондон – Уест Енд и оттогава беше приветствана за изпълнението си и спечели куп награди. Но след месеци на репетиции, шоута и събития, музикалната сензация е щастлива да отдели малко време за себе си от хаотичния си график.

Споделяйки албум с плажни снимки от Малдивите миналия месец в компанията на годеника си Том Еванс, Никол разкри, че е готова да си почине и да „почувства слънцето“ след пет месеца без почивка.

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари