IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейт Мидълтън се завърна към кралските си задължения

25 март 2024 09 00

Принцесата на Уелс все още се възстановява от операция, но вече работи

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Кейт Мидълтън отново се захвана с работните си задължения. 

Въпреки че все още се възстановява от коремната си операция, принцесата на Уелс работи, но от вкъщи. Тя изкъсо следи проучване в Обединеното кралство, поръчано и финансирано от нейния Кралски фондационен център за ранно детско развитие, което тества осъществимостта на нов инструмент за наблюдение на поведението на бебетата. 

В официално изявление до вестник Telegraph говорител на Кейт заяви, че принцесата се интересува от случващото се с изследването и е много ангажирана с резултатите и какво значат те. 

10-месечното проучване е завършило с „изключително положителни“ констатации, съобщи Институтът по здравеопазване, който проведе изследването, на 21 март. Групата е проучила използването на скалата за бебета Alarm Distres Baby Scale и по-кратката версия на инструмент, m-ADBB, за оценка на социалното поведение на бебетата по време на рутинни здравни посещения. Здравните работници, които са участвали в проучването, са оценили високо и двете програми за обучение и са придобили допълнителни знания и умения за обяснение на своите наблюдения, показват резултатите. 

Изследванията и филантропията, включващи деца, отдавна са страст на Кейт, която споделя принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи със съпруга си принц Уилям. Тя стартира Кралския център за ранно детско развитие през 2021 година, две години след като дебютира с благотворителната си инициатива Early Years. 

Дворецът, който поддържа първоначалното си съобщение, че принцесата на Уелс ще се завърне към обществените задължения най-рано след Великден, предостави кратка информация на фона на продължаващата дискусия за възстановяването на Кейт и къде се намира тя. Въпреки конспиративните теории, че Мидълтън е в недобро здравословно състояние и дори може да е починала, тя на няколко пъти се появи на публични места с принц Уилям. Най-скорошното им посещение бе на фермерски пазар в Уиндзор на 16 март. 

Блейк Лайвли и Ким Кардашян се подиграха на Кейт Мидълтън

Кейт Мидълтън с първа поява след признанието за манипулиране на семейната снимка

Манипулирана или не – снимката на Кейт Мидълтън с децата предизвика спорове

Последните новини около Кейт идват повече от седмица, след като големи новинарски и фотоагенции премахнаха от базите си данни официална, редактирана снимка на нея и децата, публикувана от двореца Кенсингтън за Деня на майката. Причината – кадърът не отговаря на техните редакционни стандарти, защото е бил манипулиран. Реакцията на обществото и медиите накара Кейт да излезе с официално съобщение по случая. 

„Както много любители фотографи, понякога експериментирам с обработката. Искам да изразя своите най-искрени извинения за всяко объркване, причинено от семейната снимка, която споделихме“, написа тя в социалните мрежи. 

Експерти по фотошоп намериха цели 16 грешки в снимка, която показва Кейт и трите ѝ деца. Една от най-видните са пръстите на принц Луи, които са в нестандартна поза, а малко по-невидимите са криви линии във фона, по-тъмната коса на Кейт, както и разминаващи се шарки в дрехите на Шарлот и Джордж.

Малко по-късно стана ясно, че още една снимка от архива на Мидълтън е била редактирана. Става дума за семейния портрет на кралица Елизабет II, на който тя е заобиколена от внуците и правнуците си. 

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook        

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари