IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Щастлива на 34 – принцеса Юджини с нова снимка на сина си Ърнест

25 март 2024 14 40

Тя написа, че най-добрият подарък, който някога е получавала, са мъжете в живота ѝ

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Принцеса Юджини празнува майчинството на своя 34-и рожден ден. 

В неделя кралската особа сподели нова снимка в социалните мрежи, на която позира заедно с малкия си син, Ърнест Джордж Руни, за да отбележи рождения си ден. В описанието тя заяви, че най-големият подарък, който някога е получавала, е семейството, в което влизат цели трима мъже. 

„Най-добрият подарък са моите момчета... така че на този рожден ден аз празнувам семейството и близките си“, написа Юджини под снимка, на която държи 9-месечния Ърнест във въздуха. Тя носи бяла лента за глава, обеци със сини скъпоценни камъни и сив пуловер. От своя страна, синът ѝ е облечен със сива жилетка и джинси. 

Юджини е също така майка на 3-годишния Август Филип Хоук. Тя споделя и двете деца със съпруга си Джак Бруксбанк, за когото се омъжи през октомври 2018 година в замъка Уиндзор. Двамата се запознават осем години по-рано по време на ски почивка в Швейцария, като принцесата споделя, че е било любов от пръв поглед. По това време Юджини е на 20, а Джак е на 24 години. 

Рожденият ден на принцесата бе почетен и от други членове на кралското семейство. Майка ѝ, Сара Фъргюсън, сподели снимка в социалните мрежи, с която ѝ изпрати най-искрените си пожелания. Кадърът е направен на фона на красива зелена планина, а Фърги е прегърнала дъщеря си и я целува по главата. 

„Честит рожден ден на невероятната ми дъщеря. Изключително горда съм от жената, в която си се превърнала. Ти продължаваш да ме изумяваш всеки ден със своята упорита работа, грациозност, доброта и грижа за другите. Винаги ще бъдеш моето забавно, умно и вежливо момиче. Обичам те, Юджини. Честит рожден ден“, написа Фъргюсън. 

Юджини и сестра ѝ, принцеса Беатрис, винаги са изразявали публично подкрепа към майка си, след като тя сподели, че е болна от рак на кожата през януари тази година. След новината източник, близък до херцогинята на Йорк, заяви, че цялото семейство се е събрало около нея, особено двете ѝ дъщери. 

В интервю за списание People миналия ноември, Фърги заяви, че Юджини и Беатрис са най-големите ѝ поддръжници, шампиони и сродни души. Тя каза, че двете момичета са най-голямата ѝ опора и правят всичко възможно, за да ѝ покажат, че са до нея в най-трудните периоди. 

Децата на принцесите Юджини и Беатрис позираха за първа обща снимка

Три години семеен живот: Принцеса Юджини сподели снимка от сватбения си танц

Принцеса Юджини сподели първото видео на 4-месечния си син

През ноември Юджини говори открито за майчинството и сподели за натиска, който усещала да намали теглото си след раждането на Ърнест през май 2023 година. 

„Не знам за вас, но това с фигурата след раждането – много ме ядосва, защото ми е доста трудно да отслабна. Смятам, че обществото определя, че ти трябва да отслабнеш и не можеш да избягаш от този норматив“, каза принцесата. 

В подкаста Table Manners Юджини сподели и за натиска от това да растеш под светлината на прожекторите и постоянно да бъдеш преследван от медии. Тя заяви, че всичко това определено е създало проблеми около връзката с тялото и външния вид, защото винаги е трябвало да изглежда безупречно и по точно определен начин. 

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари