IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Гуинет Полтроу разкри, че изпитва невероятна тъга и дълбока скръб

27 март 2024 10 30

Актрисата и бизнес магнат се страхува от следващата глава от живота си

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Гуинет Полтроу сподели, че изпитва „невероятна тъга“ от факта, че скоро „гнездото й“ ще се опразни завинаги. Актрисата разкри, че се страхува от следващата глава от живота си. 51-годишната основателка на лайфстайл сайта Goop откровено сподели в ново интервю, че има „дълбоко усещане за предстояща скръб“, тъй като синът ѝ Моузес заминава за колеж през есента.

На нейния доведен син, Броуди, също му предстои преместване в друго училище, далеч от имението на Полтроу и съпруга ѝ Брад Фалчук. „Ще бъде интересно да видим как се променя сутрешната рутина без деца в къщата“, каза звездата пред Sunday Times.

Полтроу вече веднъж е минавала по този път, след като дъщеря ѝ Епъл замина да учи в университет преди две години, но след като и синът ѝ напусне семейния дом, актрисата ще трябва да се научи да живее по нов начин.

„От друга страна осъзнавам, че това е нормалният ред на нещата“, признава тя. „Вашите деца трябва да бъдат, знаете, млади възрастни, които могат да постигат и да се справят, да създават връзки и да бъдат издръжливи. Точно това искаме за тях. А това означава, че трябва  да напуснат дома на родителите си.“

Актрисата от „Железният човек“ споделя двете си деца с бившия си съпруг Крис Мартин, който е сгоден за колежката ѝ от киноиндустрията Дакота Джонсън. 

Носителката на „Оскар“ и вокалът на групата Coldplay имат почти 20-годишна дъщеря Епъл и 17-годишен син Моузес. Гуинет обаче казва, че „майчинството я е определяло и изпълвало“ години наред и сега не знае с какво ще го замени.

„Това е като водеща сила. Това е, към което винаги се връщам“, казва тя пред лондонския вестник. „Забелязвам много мои приятелки, които имат деца, които вече са в колеж, че животът им се променя много... Вашето дете... то се променя. И знаете ли, децата се прибират често у дома, но не е съвсем същото като да живеете под един покрив с тях.“

Полтроу и 47-годишният Мартин бяха женени от 2003 до 2016 г. Тя се омъжи за 53-годишния Фалчук през 2018 г. Той самият също има две деца от предишен брак.

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Ееее ( преди 1 месец )