IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ще има ли сватба за „Мис България 2023“ Елизабет Кравец

26 март 2024 17 40

Красавицата, която е на 18 години, се показа в булчинска рокля

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Най-красивата българка за 2023 година – Елизабет Кравец, сподели в Instagram свои снимки в булчински рокли, което предизвика съмненията, че може би е на сватбена вълна. Оказва се обаче, че синеоката брюнетка, която се изявява и като модел, е заснела фотосесия за списание за булки.

През януари фината Елизабет разкри, че си има сериозно гадже и от няколко месеца двамата са неразделни. 

Младежът, който е спечелил сърцето на актуалната хубавица, се казва Атанас Пелтеков и е инфлуенсър и ютюбър, който има над 350 хиляди последователи в социалните мрежи.

Влогър и спортист, Пелтеков е родом от Пловдив и е познат в социалните мрежи като Hyper Kong. Освен това той е създател на собствена марка дрехи, набираща все по-голяма популярност сред младежите у нас.

За Атанас се знае още, че има завидни финансови възможности, като само автомобилите в гаража на родителите му са на стойност няколко милиона лева. 

Колкото до варненката, която грабна желаната корона на „Мис България“ през есента на миналата година, тя е едва 18-годишна и тази година ще бъде абитуриентка. Така че едва ли мисли за сватба и семеен живот на този етап. 

Вероятно много хора не знаят, но Елизабет е състезателка по спортни танци. Красавицата е носител на няколко големи танцови отличия. Тя е 12 пъти шампионка на България по спортни танци, седма в Световната ранглиста и втора в Европа.

Кравец е от смесен брак. Майка ѝ е наполовина българка, наполовина украинка, а баща ѝ е наполовина украинец, наполовина израелец. Елизабет е живяла като малка в Украйна и в Израел, а от 11 години семейството ѝ живее в морската ни столица. Преди да стане „Мис България“, тя беше носителка и на короната „Мис Варна“.

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари