IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Синът на Цвети Пиронкова навърши 6 години

27 март 2024 14 40

Тенисистката показа, че момчето ѝ вече е тръгнало по нейните стъпки

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Синът на българската тенисистка Цветана Пиронкова – Алекс, днес навършва 6 години и по този повод спортистката сподели любопитни кадри със своя наследник в Instagram профила си.

На снимките се вижда, че момченцето вече държи професионално тенис ракетата и по всичко личи, че ще последва стъпките на майка си в големия спорт. На кадрите и чаровната Цвети, и сладкият Алекс носят в синхрон бели тенис екипи, а до тях тя е написала: „Днес нашето момче става на 6!“  

Бившата тенисистка №1 на България има и по-малък син, който се казва Виктор и се роди през лятото на 2022 г. 36-годишната пловдивчанка е омъжена за бившия футболист на „Локомотив“ (Пловдив) Михаил Мирчев.

Откакто стана майка за първи път, Цвети споделя рядко снимки с децата си, като почти винаги те са заснети в гръб или профил – практика, на която много известни личности държат, най-вече заради сигурността на децата им.

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари