IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Цвети Пиронкова показа порасналия си син

29 март 2021 15 00

Момченцето стана на 3 годинки

БГНЕС

Празник в семейството на Цвети Пиронкова. Тенисистката не пропусна да отбележи деня, в който стана майка – 27 март, качвайки снимка с порасналото си детенце.

„Нашето красиво момченце навършва 3 години“, написа тя в Instagram.

Спортистката е качила две снимки със сина си, на когото предпочита да крие лицето в социалните мрежи и го показва само в гръб.

Малко преди да замине на откритото първенство в Маями, Пиронкова разкри как се подготвя у дома – с момченцето на гръб.

„Имам си най-сладкия партньор за сутрешна гимнастика! Няма шанс да започна да правя упражнения и той да не се включи и да внесе настроение със звънкия си смях“, сподели тя.

Цвети Пиронкова и половинката ѝ Михаил Мирчев вдигнаха сватба през лятото на 2016 г. След като роди сина си Александър, тя се отдаде изцяло на него и не бе сигурна дали ще се завърне отново на корта. По-късно тя призна, че детето ѝ е помогнало да тренира по-усилено.

„Очевидно ставаш различен човек. Вече не се фокусирате толкова много върху себе си, а основно върху детето. И предполагам, че това е хубаво нещо. Аз също така съм много по-организирана. Също така имам по-голяма психическа устойчивост“, обясни тя, малко след като започна отново да се състезава.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари