IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ицо Хазарта показа големите си дъщери

17 март 2021 15 00

Оспори твърденията, че са му отнели правата над едната

БГНЕС

„Идва пролет!“. Това написа Ицо хазарта във Facebook, където за пръв път от доста време насам показа двете си по-големи дъщери. На кадъра той и приятелката му Женя Димова са заедно с момичетата в Кавала.

Повод за кадъра на рапъра с Аделина и Лили е слух в интернет пространството, че са отнели родителските му права над 17-годишната му дъщеря.

„Донеси пролет и нов хит! Много ти се кефя! Бъди здрав!“, пише последователка на Ицо. Друга пък предполага, че снимката му е стара, тъй като покрай новите мерки срещу COVID-19 трудно би се разходил до Гърция, при това без предпазни маски.

Най-вероятно Хазарта, който сега е жури в „България търси талант“, иска да покаже с кадъра, че прекарва често свободното си време със своите деца, с което да натрие носа на жълтите медии за това, че пишат погрешна информация за него.

„Ади е на 17 години, винаги е живяла с мен и ще продължи да го прави, докато пожелае – както по нейна воля, така и според всяко решение на съда по този казус“, побърза да изясни бившият изпълнител от „Ъпсурт“ и посочи, че е завел дело за клевета, след като попитал момичето за това.

Навръх Баба Марта Ицо Хазарта стана татко за трети път. Неговата половинка, от която е и 11-годишната Лора, го дари с още едно момиченце. Двамата избраха то да се казва Юлия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари