IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Чарлийз Терон показа и двете си пораснали деца – Джаксън и Август

28 март 2024 14 30

Актрисата и дъщерите ѝ се забавляваха в Дисниленд

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Чарлийз Терон публикува три снимки в своя Instagram профил в сряда от ваканцията си в Disney World, на която е във Флорида с двете си дъщери. „Режимът на пролетната ваканция е активиран“, написа 48-годишната актриса до публикация, в която позира с дъщерите си Джаксън, на 11 години и Август, на седем.

На първия кадър звездата, носителка на „Оскар“, е облечена в бяло горнище с хоризонтални сини ивици, докато позира пред замъка на Пепеляшка в увеселителния парк.

Южноафриканската актриса носи шапка с Мики Маус върху главата си, гривни и черни слънчеви очила, закачени на блузата ѝ. На втория кадър актрисата от „Атомна блондинка“ позира с дъщерите си Джаксън и Август пред стенопис с дъга, нарисуван с ушите на Мики Маус с фразата „LOVE“. Припомняме, че Чарлийз осинови първото си дете Джаксън като момченце, но впоследствие детето заяви, че се чувства момиче и актрисата го отглежда като такова. 

На всички кадри холивудската звезда сияе от щастие, като на третия кадър от слайда тя е на влакчето Tron Lightcycle Power Run с по-малката си дъщеря Август.

По-рано този месец русата красавица беше заснета в Лос Анджелис да подкрепя едно от децата си на баскетболен мач. Миналата година тя говори и за това какво означава родителството за нея, казвайки: „По-голямото ми дете току-що влезе в прогимназията и беше толкова тъжно“ за мен. Помислих си „Къде е бебето ми?“

Терон разказа за комуникацията с по-голямата си дъщеря относно нейните граници в предпубертета, добавяйки, че „това е съвсем различна игра“. Тя ме помоли да не я прегръщам пред другите“, сподели Терон.

Терон, която осинови Джаксън през 2012 г. и Август през 2015 г., като самотна майка, каза пред People през 2018 г., че е искала да осинови децата си отчасти и поради детството си в Южна Африка, където е пълно със сиропиталища.

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари