IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

До няколко дни поп фолк дивата ДесиСлава ще стане баба на момиченце

28 март 2024 14 50

Големият син на гласовитата блондинка очаква дъщеря

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Не е за вярване, че до няколко дни попфолк звездата ДесиСлава ще стане баба на възраст от само 45 години, подобно на своята колежка Глория, която също стана баба далеч преди да навърши 50.

Големият син на певицата, Майки Валков, се похвали, че очаква дъщеря и че до няколко дни тя трябва да се появи на белия свят.

Майки и половинката му Анджела, която е в доста напреднала бременност, споделиха част от покупките за своята бъдеща принцеса, а до инфлуенсърската си рекламна публикация в Instagram бъдещите родители написаха: „Толкова е лесно и удобно да има всичко на едно място и толкова голям избор“, тагвайки и мястото, от което са се сдобили с бебешките дрехи. 

ДесиСлава навърши 45 години на 7 март и е учудващо, че скоро ще има внучка. Колкото до Майки Валков, той е на 23 години и е плод на връзката на  изпълнителката с Михаил, който е дългогодишен български емигрант в Щатите и по-точно в Чикаго. Малко след като роди сина си, Деси напусна Михаил заедно с детето, а след това стана ясно, че е била жертва на домашно насилие. 

Тя има и втори син, Борис, който пък е от връзката ѝ със спортиста Благой Найденов. Разликата между двамата братя е 16 години. 

Говори се, че бъдещата снаха на ДесиСлава работи като фризьорка в Пловдив и е с 5 години по-възрастна от Майки, което обаче не би трябвало да притеснява певицата. Майки и Анджела са били заедно около две години преди да заченат детето си. Бъдещият татко вече има опит в отглеждането на малки деца, тъй като доста помага на певицата в грижите за по-малкия си брат.

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари