IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Арнолд Шварценегер стресна феновете – сложи пейсмейкър

29 март 2024 17 50

Актьорът сподели, че устройството му е поставено по-рано през седмицата

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Арнолд Шварценегер се възстановява от направената му медицинска интервенция.

76-годишният актьор от „Терминаторът“ сподели снимка в социалните мрежи, на която носи устройство, което е свързано със сърцето. Шварценегер изглежда в добро настроение, позирайки с разкопчано яке, за да покаже пейсмейкъра, върху който е изписано „Опасност! Висок волтаж“. Като истинска екшън легенда, актьорът е поставил едната букса на устройството в ухото си, за да покаже, че приема ситуацията с усмивка. 

Изразявайки благодарност към феновете за подкрепата, която са му оказали през последните дни, Арнолд написа „Благодаря! Получих толкова много мили пожелания от целия свят“. Той увери почитателите си, че устройството, използвано за регулиране на сърдечния ритъм, няма да попречи на снимките за предстоящия сезон на предаването FUBAR по Netflix.

„Много хора ме питаха дали пейсмейкърът ще ми попречи за снимките на втори сезон от FUBAR. Абсолютно не. Ще бъда готов за работа през април и ще ме видите, само ако ме очаквате“, допълни звездата. 

Снимката на Шварценегер идва само няколко дни, след като той сподели, че се е подложил на сърдечна операция за поставяне на пейсмейкъра. В своя подкаст Arnold's Pump Club той разкри, че се възстановява от процедурата, след като преди това е претърпял общо три сърдечни операции през живота си. 

„Миналия понеделник претърпях операция, която ме превърна в още по-голяма машина – сложих си пейсмейкър. Първо, искам да ви уверя, че се чувствам страхотно! Направих си операцията в понеделник, а в петък бях готов да присъствам на голямо природозащитно събитие с моята приятелка и бивша фитнес звезда Джейн Фонда. Никой дори не би си и помислил, че съм започнал седмицата с операция“, каза Арнолд. 

Честито – Арнолд Шварценегер се стяга за сватба

Арнолд Шварценегер за стриктното си родителство: Изхвърлих матрака на сина ми в басейна

Извънбрачният син на Арнолд Шварценегер всячески се опитва да прилича на него

Той благодари на целия медицински екип на болницата в Кливланд. „Всички лекари и сестри се погрижиха по чудесен начин за мен и направиха операцията ми възможно най-безболезнена“, каза той. 

Шварценегер си направи две операции през 1997 година, за да подмени белодробната си клапа и аортната клапа, които имат срок на годност от 12 до 15 години. Той повтори интервенцията през 2018 и 2020 година, за да смени и тези клапи. Обясни, че съединителна тъкан от последната му операция е причинила неравномерен сърдечен ритъм и му е било казано да се наблюдава. 

„В постоянна връзка съм с медицинския си екип и ходя на лични прегледи поне веднъж годишно, за да си направя цялостни изследвания и да видя как сърцето ми работи. Това е животът с наследствен сърдечен проблем. Но няма да ме чуете да се оплаквам“, категоричен бе Арни. 

Звездата от „Терминаторът“ заяви, че е жив само благодарение на желанието си да остане в постоянна връзка с лекарите и да ги слуша, отбелязвайки че майка му е починала през 1998 година, след като е отказала смяна на клапата, която ѝ е била необходима. 

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари