IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дейвид и Виктория Бекъм почиват на яхта за милиони долари

1 април 2024 12 30

Тя може да побере цялата фамилия

Снимка: Getty

Дейвид и Виктория Бекъм наскоро отидоха на семейна морска разходка до Маями на борда на луксозна яхта на стойност няколко милиона долара. Това стана по време на католическия Великден.

Двойката беше придружена от четирите си деца: Бруклин, Ромео, Круз и Харпър. Освен това съпругата на Бруклин, Никола Пелц, се присъедини към веселата компания.

Отбелязва се, че яхтата Riva 130 Bellissima е дълга около 40 метра и е произведена в италианска корабостроителница. Корабът може да побере до 10 гости в пет апартамента, което е достатъчно за целия клан Бекъм.

Нови снимки, споделени от семейство Бекъм в социалните мрежи, показват всички в семейството със закачливи розови заешки ушички.

Според християнската католическа традиция Свети Амвросий използва заека (заек) като символ на възкресението, тъй като козината му променя цвета си със смяната на сезоните.

Именно тази способност да се променя в съответствие с ритъма на природата беше свързана с концепцията за прераждането и като следствие, с Възкресението.

В края на март Виктория Бекъм сподели, че за 50-годишнината си, която ще се състои през април, е получила от Дейвид електрически скутер за 300 британски паунда, но явно той ѝ е по-ценен от всички луксозни автомобили в техния автопарк.

Причината е, че миналия месец 49-годишната бивша певица претърпя злополука по време на тренировка, което доведе до счупване на костица в крака ѝ.

Имено затова нейният мъж ѝ е поднесъл скутера, с който да се придвижва бързо, лесно, но и по-безопасно.

 

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари